Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE ZA RAZBIJANJE ĆIRILICE

U znak potpore Živkoviću došli branitelji i gradonačelnik Vukovara

Ponovljeno suđenje Marijanu Živkoviću
Foto: Branimir Bradarić
1/2
18.09.2019.
u 10:21

Općinski sud je u prvostupanjskoj presudi oslobodio Marijana Živkovića.

Pred Općinskim sudom u Vukovaru započelo je ponovljeno suđenje Marijanu Živkoviću zbog razbijanja dvojezične ploče na zgradi PP Vukovar u rujnu 2013. godine.

Ovaj sud je u prvostupanjskoj presudi oslobodio Živkovića da bi slučaj bio vraćen na početak poslije žalbe Državnog odvjetništva i presude Županijskog suda u Puli.

Kao potpora Živkoviću, koji je u Domovinskom ratu ostao bez dva sina, pred sudom se okupilo 50-ak branitelja. Potporu je došao dati i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Komentara 23

KA
Karloho
11:14 18.09.2019.

Sudstvo je rak rana našeg društva ..

SM
stari_mačak
11:39 18.09.2019.

Talijanski fašisti su u vrijeme WW2 učinili neusporedivo više zla Hrvatima (i ne samo Hrvatima) od četnika. Predlažem zabranu talijanskog jezika u Istri, razbijanje svih dvojezičnih ploča tamo i uklanjanje prometnih i naziva gradova, mjesta i sela na talijanskom.

SI
sifoklop
10:38 18.09.2019.

normalno da je županijski sud u Puli cratio suđenje na početak. Što očekivati od države IDS. Tamo vladaju svi osim Hrvata. Tamo je hevatski barod segegiran. omalovažen i razvlašćen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije