Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIJEŠAN GAF

Poljski ministar postao zvijezda YouTubea - mislio da je svjetiljka mikrofon

Tomasz Siemoniak
Foto: Screenshot Youtube
1/2
14.03.2015.
u 13:15

Svjetiljka mu je tijekom cijele presice osvjetljivala lice jer ju je usmjerio prema svojim ustima

Poljski ministar obrane i potpredsjednik vlade postao je predmet ismijavanja i hit na YouTubeu jer, kako se čini, ne zna razliku između mikrofona i svjetiljke.

Tomasz Siemoniak došao je na konferenciju za novinare, stao za pozornicu, namjestio jedan mikrofon, pa drugi. Pokazalo se da je taj drugi zapravo bila svjetiljka, što Siemoniak očito nije shvatio iako mu je tijekom cijele presice osvjetljivala lice jer ju je usmjerio prema svojim ustima. Možda je mislio da osvjetljenje u dvorani nije dovoljno dobro?

U svakom slučaju, video je postao jako popularan na YouTubeu. Zanimljivo je da ga je objavilo i ministarstvo obrane, a iako počinje tek nakon trenutka u kojem Siemoniak namješta svjetiljka, može se vidjeti kako mu je lice osvijetljeno.

 

>> Gaf HTV-ove voditeljice koji je naljutio glumca Branka Đurića

>> Šuker na putu prema dolje: Pogledajte kakav je 'incident' doživio na snimanju

Komentara 6

Avatar lola lola
lola lola
00:34 15.03.2015.

Ma smijesno za umrijet....uopce ne vidim poantu, s obzirom da je mikrofon podesen, malo je popravio lampicu, pa sto?

Avatar @promatrač
@promatrač
13:53 14.03.2015.

On je najvjerojatnije već votkom bio podobrano prosvjetljen.

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
09:03 15.03.2015.

Najlakše je po drugome pljuvati i nekoga ismijavati, a nevidimo svoje propuste i blamaže. Ministar je znao što radi, a MI smo laici pa to nerazumijemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije