Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALI SU NESREĆU?

Tragedija u V. Britaniji: Petero mladih otišlo u noćni izlazak, troje pronašli mrtvo

Britanska policija
Foto: Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL
1/2
06.03.2023.
u 09:05

Troje od onih koji su prijavljeni kao nestali pronađeni su mrtvi, dvoje je prebačeno u bolnicu s teškim ozljedama. Riječ je o tri djevojke i dva mladića, no nije objavljen identitet umrlih

Policija u Walesu pronašla je tri mrtva tijela nakon što su tragali za pet osoba koje su nestale nakon noćnog izlaska. Dvije osobe prebačene su u bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama, piše Sky News. Tijela su pronašli nakon što su objavili apel za informacijama o nestanku Sophie Russon (20), Eve Smith, (21) i Darcy Ross (21). One su zadnji put viđene na području Llanedeyrn u Cardiffu oko 2 sata ujutro u subotu nakon što su u glavni grad Walesa doputovale iz Porthcawla.

Tri djevojke, sve iz Newporta u južnom Walesu, putovale su u Volkswagen Tiguanu s dvojicom muškaraca, Rafelom Jeanneom (24) i Shaneom Loughlinom (32), obojicom iz Cardiffa, koji su također prijavljeni kao nestali. Policija nije potvrdila identitet preminulih osoba. 

- Nakon upita za lociranje pet osoba koje su prijavljene kao nestale, policajci su pronašli automobil u kojem su posljednji put viđeni, u području St Mellons u Cardiffu. VW Tiguan je pronađen nešto iza ponoći u ponedjeljak, 6. ožujka. Vjeruje se da je automobil sudjelovao u sudaru i da je sletio s ceste A48. Troje od onih koji su prijavljeni kao nestali pronađeni su mrtvi, dvoje je prebačeno u bolnicu s teškim ozljedama - rekao je glasnogovornik policije okruga Gwent. 

VIDEO Rusi 'pokazali' što će učiniti ako im netko napadne podmornicu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije