Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignuta razina sigurnosti

Policija u Dallasu primila anonimnu prijetnju i okružila se oklopnim vozilima

Dallas police
Foto: Reuters
1/7
10.07.2016.
u 08:07

"Policija u Dallasu primila je anonimnu prijetnju protiv provedbe zakona širom grada i poduzela mjere opreza" kojima je pojačala sigurnost, javila je policija medijima elektroničkom poštom.

 Policija u Dallasu u američkoj državi Teksas primila je anonimnu prijetnju zbog čega je podigla razinu sigurnosti, rečeno je jučer.

"Policija u Dallasu primila je anonimnu prijetnju protiv provedbe zakona širom grada i poduzela mjere opreza" kojima je pojačala sigurnost, javila je policija medijima elektroničkom poštom.

Lokalni mediji koje prenosi Reuters kažu da su ispred policijske uprave postavljeni specijalci i oklopna vozila, ali policija nije ni potvrdila ni odbacila da je njezino sjedište pod opsadnim stanjem.

>>Nastavljaju se protesti: Tisuće ljudi na ulicama SAD-a protiv policijskog nasilja

Komentara 1

DU
Deleted user
23:17 10.07.2016.

kao što rekoh pre neki dan, američka policija se već neku godinu oprema vojnim sredstvima i orudjima, oklopna vozila dronovi šta sve ne... da ne govorim o periodičnim nabavkama desetine hiljada kesa za tela koje se nevešto pravdaju ratnim deistvima bez obzira na zanemarljiv broj poginulih u borbama... ne znam tačan broj nakon 2014 sam prestao da pratim, te godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije