Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVUKLA PAŽNJU

Policija objavila da je traži zbog droge, a ona postala najzgodnija bjegunka

Foto: herts.police.uk
1/7
05.05.2017.
u 22:51

Policija javlja kako djevojka ima veze s Londonom i Škotskom pa vjeruju da bi mogla biti na jednom od tih mjesta.

Tinejdžerica Katie Curtis privukla je pažnju javnosti nakon što je policija Hertfordshirea objavila njenu fotografiju nastalu nakon uhićenja zbog posjedovanja droge.

Ova 18-godišnja djevojka nije privukla pažnju zbog zločina kojeg je počinila već zbog lijepog izgleda. Policija je odlučila objaviti njenu fotografiju jer se djevojka nije pojavila na sudu koji je bio zakazan još 6. ožujka. Nadaju se kako će ljudi opaziti osumnjičenu koja je nazvana 'najatraktivnijom zločinkom Velike Britanije', piše Metro.

- Pomoći ću policiju da ju pronađu - jedan je od komentara na internetu dok se u drugom upozorava kako je još jedan 'lijepi mladi život uništen drogom'.

Policija javlja kako djevojka ima veze s Londonom i Škotskom pa vjeruju da bi mogla biti na jednom od tih mjesta.

Ovo nije prvi put da uhićena osoba privuče pažnju javnosti. Najpoznatiji primjer je Jeremyja Meeksa čiji se život promijenio u potpunosti nakon što se njegova fotografija uhićenja proširila internetom. On je bio uhićen zbog posjedovanja oružja, no nakon izlaska iz zatvora postao je model i potpisao ugovor s agencijom.

Komentara 2

Avatar davcro
davcro
17:35 06.05.2017.

ništa posebno

BE
bezobrazna
08:34 06.05.2017.

pa i nije nešto zgodna, vidjeh i ljepših

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije