Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivao

Najseksi kriminalac sletio u London, no na aerodromu ga je dočekalo neugodno iznenađenje

Jeremy Meeks
Foto: Instagram
1/5
25.04.2017.
u 14:26

Jeremy Meeks (32) poslan je natrag za SAD kada su policajci pogledali njegovu dokumentaciju

Najseksi kriminalac na svijetu koji je zbog fotografije iz policije postao seks simbol mnogim ženama deportiran je iz Ujedinjenog Kraljevstva kada je u London sletio radi snimanja za naslovnicu časopisa 'Man About Town'.

Jeremy Meeks (32) u zatvoru je završio 2014. godine zbog posjedovanja oružja bez dozvole, a na slobodu je pušten u ožujku lani nakon čega mu se život drastično promijenio. Postao je model za kojeg se svi otimaju, a on svojim izgledom zarađuje milijune.

No, Britancima to očito nije bitno. Kada je sa svojom suprugom i menadžerom sletio na londonski aerodrom Heathrow, policija ga je poslala natrag u SAD dok su mu supruga i menadžer ostali u Velikoj Britaniji.

Jučer je iz Los Angelesa stigao u Europu, no ovdje se nije dugo zadržao. Iako je imao radnu dozvolu i vizu, kada su pogledali njegove podatke, policajci mu nisu dopustili ulazak u UK.

– Dosta mi je ovog sr... Odslužio sam svoje – ljutit je bio Meeks nakon incidenta u zračnoj luci. Njegov menadžer kazao je kako će pomoć potražiti u američkom veleposlanstvu u Londonu jer je sada njegov klijent na dobrom putu i gradi novi život. 

>> Zatvor mu donio slavu i novac: Pogledajte kako danas živi najzgodniji zatvorenik na svijetu

>> Najzgodniji zatvorenik izašao na slobodu i već mu nude modne piste i filmske uloge

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
16:36 25.04.2017.

Mili Bože, kaj mi imamo s tim?

Avatar poljicanin
poljicanin
17:02 25.04.2017.

Ovaj članak izgleda piše neki homoseksualni novinar.

KA
Kameni
18:58 26.04.2017.

Oni primaju samo islamiste pri povratku iz Sirije i Iraka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije