Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijeđeni slovenci

Policija o tučnjavi u noćnom klubu na Krku: Uhićena su trojica Hrvata, za nekima se još traga

Ilustracija
Matija Habljak/PIXSELL
08.07.2023.
u 21:39

Medicinska pomoć četvorici slovenskih državljana je pružena u KBC Rijeka i danas su otpušteni iz bolnice. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i okolnosti ovog događaja.

U noćnom klubu na otoku Krku noćas je došlo do tučnjave. Snimka tučnjave koju je objavio 24 sata prikazuje sukob mladića i zaštitara. Na snimci koju možete pogledati ovdje vidi se mladić u lokvi krvi nakon sukoba sa zaštitarima. Vidi se i kako zaštitar nokautira drugog i mlati ga na podu.

VEZANI ČLANCI:

O tučnjavi se oglasila i policija. Kako su izvijestili, noćas oko 1 sat u Puntu na otoku Krku došlo je do tučnjave u jednom ugostiteljskom objektu te su pri tome ozlijeđena četiri slovenska državljana. Navedenim osobama medicinska pomoć je pružena u KBC Rijeka i danas su otpušteni iz bolnice. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i okolnosti ovog događaja.

Prema dosad utvrđenom, uz spomenute slovenske državljane, u vezu s ovim događajem dovodi se najmanje pet hrvatskih državljana, od kojih su trojica tijekom popodnevnih sati uhićena na Krku i u Rijeci te se nad njima trenutačno provodi kriminalistička obrada. Za ostalim počiniteljima se traga.

Video: Mršav, neuredne kose, neobrijan: Filip Zavadlav opet na sudu

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Tombstone
Tombstone
00:23 09.07.2023.

Nije bilo tucnjave. Srbma I bosancima naredjeno je da izadju, oni su odbili I izbaceni su. Niti jedan slovenac tu nije bio umijesan.

VA
vapor
23:03 08.07.2023.

Ja sam ubijeđen da su Slovenci Kosta, Sreten i slično bili mirni i neupadljivi u tom klubu i surađivali sa zaštitarima (što se i vidi kad ove odguruju). Nakon što su okupirali dobar dio Istre bespravnom gradnjom sad se bahate sve južnije, izlovljavajući podvodnim akcijama ribu i trpove, glisirajući u blizini obale (ponekad i po stijenama). To je evidentno i eskalira svake godine. Nitko ne može reći da za to ne zna.

RO
RobbieSthlm
00:57 09.07.2023.

Trebalo da ti zaštitari bar neki tečaj polože. Njihova uloga nije se tući. Ovi udarci dok je ovaj na zemlji mi izgledaju na pokuśaj ubojstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije