Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deložacija kraj Motovuna

Policija nasilno izvlačila aktiviste Živog zida iz auta

deložacija
Foto: Screenshot Facebook
23.06.2017.
u 09:10

Deložaciju je naložio sud zbog nevraćanja kredita RBA štedionice od 80 tisuća eura podignutog prije 15 godina

Policija je blokirala prilaz mjestu Brkač kraj Motovuna, u kojem je za danas u devet sati najavljena deložacija obitelji Milanović, piše Dnevnik.hr.

Na blokadama su zaustavljeni aktivisti Živog zida koji su krenuli spriječiti deložaciju, a policajci su aktiviste pokušali nasilno izvući iz automobila. Uspjeli su izvući neke od njih.

Deložaciju je naložio sud zbog nevraćanja kredita RBA štedionice od 80 tisuća eura podignutog prije 15 godina. Obitelj tvrdi da su dosad ukupno vratili 200 tisuća eura, no kad su prestali plaćati, štedionica im je ovršila kuću i potom je prodala kupcu iz iste grupacije – RBU nekretnine, koje od njih traže novih 150 tisuća eura.

Komentara 31

ZV
Zvolen3
09:34 23.06.2017.

Zar ovo nije sramota HR.drzave - a jedini koji se bori za te ljude je Ivan Pernar !

Avatar Niškorist
Niškorist
10:00 23.06.2017.

Kad bu ovršili Todorića ?

Avatar DŠ.....
DŠ.....
09:56 23.06.2017.

Sramota civilizacije 21. stoljeća! Austrijanci mu naplatili zelenaške kamate i čovjek je za kredit vrijedan 80 tisuća EUR platio 200 tisuća EUR! Sada mu Austirjanci nude, ako želi ostati u kući, da plati 150 tisuća EUR. Dakle, ukupno bi ga kredit stajao 340 tisuća EUR: Pa toliko ne će zaraditi ni američki lešinarski fond koji je po smiješnoj cijeni kupio Agrokorove dugove! Danke Österreich!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije