Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji drame

Policija istražuje je li otac Severinina djeteta angažirao 'pratnju'

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
06.06.2014.
u 07:35

I odvjetnik i zaštitarska tvrtka demantiraju istražitelje

Zagrebačka policija ispituje je li Milan Popović unajmio zaštitarsku tvrtku da uhodi Severinu Vučković, majku svoga djeteta. Upravo je takva informacija došla do istražitelja nedugo nakon što je Severinin menadžer Tomislav Petrović početkom svibnja prijavio da se oko stana pjevačice na Kozjaku vrzma nepoznati muškarac.

Svjedokinja iz parka

Prema informaciji koju su dobili policajci, Milan Popović angažirao je svog odvjetnika Ljubu Pavasovića Viskovića da sklopi posao s tvrtkom koja će pratiti pjevačicu ne bi li se otkrilo skrbi li dobro o njihovu dvogodišnjem sinu. Pavasović je navodno htio da taj posao obavi tvrtka Klemm security, što su u toj zaštitarskoj firmi, prema još uvijek nepotvrđenoj verziji događaja, i prihvatili pa su u “izviđanje” poslali bivšeg pripadnika specijalne policije M. H. Međutim, odvjetnik tvrdi da taj policijski scenarij ni izbliza nije točan:

– Niti mi je Milan Popović dao nalog da se Severinu prati niti sam ja angažirao Klemm security – kaže odvjetnik.

Da na Kozjaku nije bio ni po čijem nalogu, policiji je kazao i M. H. On tvrdi da je u taj dio Zagreba došao u šetnju jer mu hodanje pomaže u otklanjanju zdravstvenih tegoba. U prvi tren policija mu je očito i povjerovala pa su ga pustili. Mobitel kojim je navodno snimao Severinina i Milanova sina – a to su vidjela i dječakova dadilja, ali i žena koja je s djetetom bila u parku i koja je dadilji skrenula pozornost da netko fotografira dječaka – nisu mu uzeli. Navodno je razlog bio taj što je u postaju došao bez njega. U ovom dijelu policijske istrage izgleda da je nepoznato ostalo i tko je svjedokinja iz parka koja je vidjela da netko fotografira malenog Aleksandra. Kada je uočila sumnjivo kretanje, dadilja je s dječakom iz parka krenula prema stanu i usput nazvala Severinu. Pjevačica je to odmah dojavila menadžeru, koji je stigao na Kozjak te uspio zapisati registarski broj automobila kojim je došao M. H. Tako su i otkrili tko je nepoznati koji je taj dan u blizini Severinina stana proveo oko tri sata. Nakon što je Severinin menadžer o svemu obavijestio zagrebačku policiju, telefonom je s njima kontaktirao i Milan Popović te kazao da strahuje za sigurnost svog sina.

Zaštita majke i djeteta

Josip Klemm, vlasnik tvrtke Klemm security, kazao nam je da mu je slučaj Severinina djeteta poznat samo iz medija te nas uputio na jednog od direktora, Anđelka Petrovića, u njegovoj tvrtki osobu odgovornu za detektivske poslove.

– Nemamo nikakve veze sa spomenutim slučajem. Milan Popović ni njegov odvjetnik takav angažman od naše tvrtke nisu nikada zatražili – kaže Anđelko Petrović te dodaje da M. H. nije zaposlenik tvrtke te da ga uz vlasnika Josipa Klemma veže tek prijateljstvo koje datira još iz vremena Domovinskog rata.

– Da smo bili angažirani na tom slučaju, a riječ je o posve legalnom poslu za koji imam sve potrebne licencije, radili bismo na zaštiti djeteta i njegove majke, a ne nekakvoj nečasnoj radnji. Međutim, ponavljam, za ovaj posao tvrtka Klemm security nije bila angažirana – kazao je A. Petrović.

>> Bivšeg policajca ispitali zbog uhođenja Severine

Komentara 8

SL
slyvia
08:13 06.06.2014.

Zaista ne moze proci skoro ni jedan dan a da se nesto ne pise o ovoj turbo folk pjevacici. I tako vec godinama o njoj i njenim vezama, pa se udaje, zarucuje, gubi prsten, rastaje, snima porno uradak, sudi se, nosi stake, skija, vjezba, nastupa, ide tamo i ovamo, iskace iz ove ili one pastete itd. A sada i ova saga oko djeteta. Zamisli neko se usudio prosetati u blizini njena djetetai i slikati, a ona sama slika i objavljuje slike 2 godisnjeg djeteta na fb i po kojekakvim eventima. Bas sve bi napravila da stalno bude u zizi interesa i tu joj ni privatnost i sigurnost vlastitog djeteta nista ne znace jer sve se samo vrti oko nje i njenih potreba.

PK
PODLOŽAN KORUPCIJI
07:52 06.06.2014.

Danima ova majka pozira sa djetetom i vi te fotografije objavljujete a da lice malodobnog djeteta ne zaštitite, a što ste obavezni. Nadležne institucije na to ne reagiraju jer ipak se radi o majci i to ne bilo kojoj već Severini. I onda kada se ovako nešto desi onda se čudite.

DU
Deleted user
08:24 06.06.2014.

Tatica je morao znati da kada ženi ovakvu osobu da onda s njom ide i sav cirkus jer ta osoba tako živi i ne dozvoljava da drugi žive normalno. sada žanje što je sijao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije