Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKO DRAVE

VIDEO Pogledajte kako teku radovi na najdužem ovješenom mostu u Hrvatskoj

Botovo: Gradnja mosta Drava koji je dio najskupljeg infrastrukturnog projekta u povijesti Hrvatske
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/8
01.06.2023.
u 19:15

Uz rekonstrukciju postojećeg gradi se i drugi potpuno novi most iznad rijeke Drave kako bi željeznički promet mogao biti dvosmjeran

Prema granici s Mađarskom u Botovu se gradi impresivan most Drava koji je dio najskupljeg infrastrukturnog projekta u povijesti Hrvatske, vrijednog preko 400 milijuna eura. Most se gradi u sklopu modernizacije 42,6 kilometara dionice željezničke pruge Križevci - Koprivnica - granica s Mađarskom

GALERIJA Izgradnja mosta preko Drave u Botovu

Botovo: Gradnja mosta Drava koji je dio najskupljeg infrastrukturnog projekta u povijesti Hrvatske
1/22

Uz rekonstrukciju postojećeg gradi se i drugi potpuno novi most iznad rijeke Drave kako bi željeznički promet mogao biti dvosmjeran. Radovi će trajati do 11. rujna 2024. godine kada bi novim tračnicama trebao proći prvi vlak, a trenutačno je obavljeno oko 34 posto radova, doznaju fotoreporteri Pixsella.

VIDEO Gradnja mosta kod granice s Mađarskom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije