Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kraljica'

Pogledajte kako je žena iz Crikvenice 'nasadila automobil' na stup na potpuno praznom parkingu

Parkiranje na stup
Foto: Facebook
15.10.2016.
u 18:15

Svakome se može dogoditi trenutak nepažnje, no ako je parking okolo potpuno prazan, onda se mnogi zapitaju: U čemu je problem?

Komentara 30

Avatar Abcda
Abcda
18:49 15.10.2016.

Kad ona upali brisace, a ne pada kisa, to znaci da ce skrenuti u lijevo.

Avatar maxist
maxist
19:36 15.10.2016.

Žene su daleko agresivnije u svakodnevnom prometu i to u trenucima "nasilnog oduzimanja prednost"-izlijetanja sa sporednih puteva ili dvorišta, ubacivanja kod prestrojavanja,itd. ...možda je ova očekivala da joj se stup makne....

Avatar toxic alien
toxic alien
19:27 15.10.2016.

Mozda joj se automobil pokvario pa se morala zavuci ispod... Ili, mnogo vjerojatnije, samo jos jedan samar statistici da su zene bolji vozaci od muskaraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije