Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Poginula pod kotačem traktora koji se prevrnuo u kanal

prometna (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/4
02.09.2011.
u 16:37

Traktor i prikolica prevrnuli su se u kanal, a žena je završila prikliještena pod lijevim kotačem

Katica Dubravac (44) iz Batrine poginula je uslijed prevrtanja traktora u bizarnoj prometnoj nesreći koja se u petak oko 12.20 sati dogodila u Blažević Dolu nedaleko od Nove Gradiške.

Prema kazivanju susjeda, Katica je sa svojim šesnaestogodišnjim sinom boravila u posjetu ujaku kod kojeg su pekli rakiju. Kući su se vraćali traktorom na koji je bila priključena tanjurača za koju su privezali prikolicu. Sin je upravljao, a Katica je sjedila na blatobranu. Na jednom dijelu puta kroz selo tanjurača se zanjihala i zanijela prikolicu. Mladi vozač izgubio je kontrolu nad traktorom te je prednjim kotačem upao u obližnji kanal, koji je na tom mjestu dubok gotovo pet metara.

– Traktor i prikolica prevrnuli su se u kanal, a Katica je završila prikliještena pod lijevim kotačem. Glava joj je bila u plitkom mulju. Kada smo to vidjeli, odmah smo priskočili u pomoć i podigli joj glavu iz mulja. U tom trenutku još je bila živa i zapomagala. Uspjeli smo je izvući, ali ipak je, nažalost, podlegla ozljedama – čuli smo od susjede Danice Valentić i njezina djevera Jure Valentića.

Katičin sin u nesreći je zadobio ozljede leđa i noge te je prevezen u novogradišku bolnicu. Očevid je na mjestu događaja obavila policija, a susjedi i vučna služba u poslijepodnevnim su satima pokušavali izvući traktor koji je upao duboko u kanal.

Komentara 6

X2
xychhr-200
19:07 02.09.2011.

Traktori su skloni prevrtanju jer nemaju amortizera... pa i nisu baš pogodni da s njima upravljaju osobe bez potrebnog iskustva. Ovakve nesreće se događaju dosta često... na žalost.

LO
Lotrab
17:41 02.09.2011.

Moja sučut obitelj, ali zbilja treba bolji nadzor napraviti! Koji bog radi maloljetik iza volana traktora???? Vidim ja to često i u Zagorju. Samo klimam sa glavom i mislim si kakvi su to roditelji koji to dopustiu! Užas!

UT
utvara73
21:46 02.09.2011.

Ovaj traktor nemože biti tehnički ispravan jer nema tendu ili rolbar iznad vozača koji služi da u ovakvim slučajevima koliko toliko spasi vozača i one koji se voze na traktoru a nebi trebali a takvih traktora po selima ima malo previše i nesreće se često događaju a tu se ništa nemože na žalost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije