Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za umrijeti od smijeha

Podijelila crtež kćeri od prije deset godina i oduševila sve: Super si i zabavna mama

crtež
Foto: Getty Images
02.03.2020.
u 23:45

Žena se našminkala baš onako kako ju je djevojčica prije deset godina nacrtala, a fotografiju je potom objavila na Redditu

Crteži djece često su vrlo zabavni, a jedna se majka prisjetila crteža koji je nacrtala njezina kći još prije deset godina.

Djevojčica je tada nacrtala svoju majku, inače plavušu s plavim očima i velikim crvenim ustima.

Majka je bila ponosna na umjetničko djelo svoje kćeri pa ga je uokvirila, a sada je objavila urnebesnu fotografiju s njim.

Žena se, naime, našminkala baš onako kako ju je djevojčica tada nacrtala te je fotografiju objavila na Redditu gdje je odmah izazvala oduševljenje.

My kid did this portrait of me over 10 years ago. I still look the same, IMO. from r/funny

– Moje dijete je napravilo ovaj portret mene prije deset godina. Još izgledam isto, prema mom mišljenju – napisala je majka i nasmijala mnoge.

– Činiš se kao super i zabavna mama. Jadno dijete, nikad nije imalo šansu – našalio se jedan komentator.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije