Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisak

Pod istragom 32-godišnjak zbog kaznenog djela neisplate plaće

pucnjava,policija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
06.11.2014.
u 11:56

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o jednoj građevinskoj tvrtki sa sjedištem u sisačkoj Ulici Marijana Celjaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 32-godišnjakom iz Siska službenici PU sisačko-moslavačke su utvrdili kako je počinio dva kaznena djela neisplate plaće. Naime, on kao vlasnik jednog sisačkog poduzeća dvojici svojih zaposlenika tijekom prošle godine nije isplatio plaće.

Protiv njega, kao fizičke osobe, te njegovog poduzeća, kao pravne osobe, podnesene su kaznene prijave. Neslužbeno doznajemo kako je riječ o jednoj građevinskoj tvrtki sa sjedištem u sisačkoj Ulici Marijana Celjaka.

>> Silvia Kobeščaka sumnjiče za zloporabu položaja

Komentara 1

MH
mrtav-hladan
18:09 06.11.2014.

Ajde da se I ovo dogodi da netko odgovara za neisplacene place radnicima Sto je sa onima a tih ima jako puno pocev od velikih firmi iminoloski institut itd da ne nabrajam koji ne isplacuju place vec duze vrijeme Kadacuju place vec duze vrijeme Kad ce doci oni na red

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije