Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet

Pobjegao s benzinske pa uhvaćen s tuđim registarskim pločicama

policija
Arhiva VL
14.01.2010.
u 12:41

Sandro B. pobjegao je s benzinske postaje nakon što je ulio goriva za 160 kuna, a policajci su ga ubrzo uhitili i utvrdili da na vozilu ima tuđe registarske pločice.

SPLIT - Sandro B. (29) iz Podstrane u srijedu je pobjegao s Lukoilove benzinske postaje  u Solinu nakon što je u svoju zastavu 128 ulio goriva za 160 kuna. Policajci su ga nedugo zatim zaustavili u Ulici Zbora narodne garde.

Utvrdili su da se na njegovu vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake. Sandro im je kazao da je vozilo kupio od nepoznate osobe i da je znao da su na njemu pločice s drugog vozila, ali se svejedno vozio.

Nije bio pod utjecajem alkohola, ali je unatoč tomu zadržan u policijskoj postaji jer je poznat kao višestruki počinitelj prometnih prekršaja. Do sada su ga zbog prometa prijavljivali 34 puta, a sada je protiv njega podnesena i kaznena prijava zbog krivotvorenja isprava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije