Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proglašen herojem

Plovio morem pa ugledao nešto neobično: Nije mogao vjerovati što je izvukao

ribar ulovio srnu
14.05.2022.
u 13:16

Ribič Jeremy Richards plovio je svojim čamcem kada je u moru kilometar i pol od obale ugledao uplašenu životinju koja ondje definitivno nije pripadala

Jedan engleski ribič proglašen je herojem nakon što je spasio mladunče srne od gladnog tuljana u moru kod Cornwalla. Lane, koje je najvjerojatnije palo s litice u blizini grada Porthlevena, spašeno je nakon što je ribar Jeremy Richards uočio nešto neobično u moru, oko kilometar i pol od obale.

Kada se približio svojim čamcem, shvatio je da je riječ o uplašenom lanetu koje je bježalo od gladnog tuljana. On ga je brzo uhvatio i izvukao iz mora te ga vratio natrag na obalu.

On i prijatelj uplašenu životinju prekrili su dekom kako bi je ugrijali te su satima čekali spasioce koji su preuzeli životinju. Sve je snimljeno i kamerom, a njihov postupak prozvan je herojskim činom.

Članak je izvorno objavljen u lipnju 2020. godine.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
AnteizmalogZGa
15:50 14.05.2022.

Po koji put?

SE
sedam
14:15 14.05.2022.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije