Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPIDEMIOLOŠKO STANJE

Plenković o popuštanju mjera: Razmišljamo o nekim opcijama, građane treba nagraditi

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba, Davor Filipović, obratio se medijima
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
10.02.2021.
u 17:56

Upitan o prvim zabilježenim slučajevima britanskog soja koronavirusa u Hrvatskoj, istaknuo je kako se pozorno prati situacija.

Premijer Andrej Plenković komentirao je moguće popuštanje epidemioloških mjera na konferenciji za medije na kojoj je predstavljen i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović. 

- Mislim da u ovim okolnostima treba nagraditi naše građane koji su pokazali veliku dozu strpljenja i odgovornosti, te koji su razumjeli da smo u okolnostima u kojima je trebalo uvesti restriktivne mjere. Podsjećam, naše mjere su blaže nego u drugim zemljama. Razmišljamo o nekim opcijama, njih ćemo predstaviti sutra na Vladi - kazao je premijer. 

Podsjetio je da su stroge mjere donesene u studenom prošle godine. 

Upitan o prvim zabilježenim slučajevima britanskog soja koronavirusa u Hrvatskoj, istaknuo je kako se pozorno prati epidemiološka situacija. 

VIDEO: Pogledajte kako se pripremala spektakularna izložba Hrvatska svijetu

Komentara 34

JB
J.bati
18:32 10.02.2021.

Malo će nas nagraditi...kao da smo beštije pa evo vam malo mrvica da niste gladni. Jada ti jadnog... s kojim načinom nam se obraćaš.

ZP
Zabranjen pristup
19:04 10.02.2021.

uzeti ljudima ljudska prava i onda pomalo vracati i govoriti da ih je nagradio. bolest

Avatar abakus
abakus
19:08 10.02.2021.

Pazi bezobraznika..! "Građane treba nagraditi"! Kao da su građani mala djeca koju se nagrađuje slatkišima kad su poslušni! Nemaš ti što "nagrađivati" koga, mamlaze tupavi, nego trebaš ukinuti ove nezakonite zabrane koje ste uveli a kojih se sami ne pridržavate! Sram te bilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije