Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Plašljiv, sumnjičav, antivakser – pa nije to valjda nova definicija hrvatskog domoljuba

Veliki prosvjed u Zagrebu protiv COVID potvrda okupio tisuće prosvjednika
Marko Prpic/PIXSELL
12.12.2021. u 08:40

Protiviti se cijepljenju, koje je jedino trenutačno raspoloživo oružje, jednak je čin kao da u ratu baciš oružje iz ruku i digneš ih na predaju

Komentara 24

VI
@viktor2212emil@
09:43 12.12.2021.

Davor Ivanković, vidim da koristiš retoriku svoga velikoga vođe Plenkovića, odnosno koristiš riječi kao plašljiv, prepao, uplašio, itd. i u istu rečenicu stavljaš domoljublje. Ivankoviću, za tebe ne znam, ali za Plenkovića je općepoznato da se onomad, 1991., prepao i uplašio te nije uspio tada pokazati svoje domoljublje. I ako ti je takav uzor, nije ti lako.

Avatar rasot
rasot
10:39 12.12.2021.

COVID je nezgodna bolest, ali brate moj, prošlo je 2 godine i niste nimalo napredovali niti u profilaksi, nit u liječenju, a niti sa cjepivima. Vrijeme vam više ne može biti izgovor da niste znali. Kako jednom običnom liječniku iz Južne Afrike dr.Shankari Chetty-ju iz nije umro niti jedan pacijent od 7000 korona pacijenata u ove dvije godine? Zašto niti jedan liječnik iz Republike Hrvatske nije pogledao njegove metode rada i pomogao ljudima ovdje? Ljudi vam umiru jer ih ne liječite ispravno! Vi niste liječnici, vi ste obični poslušnici, koji ne razmišljaju svojom glavom, niti imate hrabrosti ustati i boriti se za istinu. Zašto ste se školovali za liječnike? Radi novaca ? Imate vrlo uski pogled na svijet, a medicinska struka je danas dno dna, a vi ste obični fašisti u bijelom.

Avatar Apsalar
Apsalar
09:12 12.12.2021.

Ahahaha šta je to? Dječja psihologija?! 🤣🤣 🤣 "ako slažeš umrit će ti mater tra la la la la"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije