Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEČAK TEŠKO OZLIJEĐEN

Pijani vozač naletio na dječaka kod Bjelovara i teško ga ozlijedio

policija
Foto: Patrik Macek/Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
08.07.2023.
u 10:10

Protiv muškarca bit će podnesena kaznena prijava Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu

Prometna nesreća u kojoj je 61-godišnji vozač pod utjecajem alkohola udario 13-godišnjeg pješaka dogodila se jučer navečer u mjestu Lasovac u blizini Bjelovara. Dječak je prilikom nesreće zadobio teške ozlijede te je prevezen i zadržan u Općoj bolnici „Dr. Anđelko Višić“ u Bjelovaru, izvijestila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Vozač je upravljao je osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka te se nije kretao sredinom obilježene prometne trake kada je prednjim desnim dijelom automobila udario dječaka koji se kretao uz desni rub kolnika gurajući građevinska kolica. Muškarac je uhićen i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva te će protiv njega biti podnesena  kaznena prijava Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. Zbog nesreće je promet bio zatvoren na Županijskoj cesti 2232 od 22,25 do 23,30 sati.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Ove stvari izvadite iz automobila kad je velika vrućina. Mogu eksplodirati!
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije