Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno reagirao

Petrina: Grmoja je lažov koji je tražio da mu se javim, Mostu se ne bih vratio...

27.10.2015., Primosten - Nositelj liste u IX. izbornoj jedinici, primostenski nacelnik Stipe Petrina.
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
02.12.2015.
u 13:42

Oni su gnjusni lažovi, slobodno to napišite! Još i za mandat prozivaju, a imamo potpisan koalicijski sporazum i znaju jako dobro kome mandat pripada, kazao je Petrina

Grmoja je lažov, smrdljivi mali štakor koji je tražio preko moje suradnice da mu se javim. Zvao sam ga samo jer je sâm to tražio, a Mostu se ne bih vratio, ma joj... Stalno lažu ti ljudi! Petrov je lagao da se nije zadržao kod predsjednice, da bi poslije u kameru potvrdio da jest. Lagali su i da nisu znali za Prgometa i sastanak s Milanovićem, lagali su da nisam demantirao intervju u Slobodnoj Dalmaciji, reagirao je Stipe Petrina za 24 sata komentirajući izjave glasnogovornika Mosta Nikole Grmoje koji je u srijedu nakon sastanka kazao da ih je zvao Stipe Petrina da se želi vratiti u Most, ali da će od njega tražiti javnu ispriku.

Oni su gnjusni lažovi, slobodno to napišite! Još i za mandat prozivaju, a imamo potpisan koalicijski sporazum i znaju jako dobro kome mandat pripada – kazao je Petrina.

 

Vidim ja da će psihijatru iz Metkovića poslije izjave da se "ja namjeravam vratiti u MOST trebati barem još jedan...

Posted by Stipe Petrina on Wednesday, 2 December 2015

>> Nikola Grmoja: Petrina nas je zvao jer se želi vratiti, ali tražit ćemo javnu ispriku

Komentara 154

ST
stefj
13:51 02.12.2015.

He, he, Petrina... Na kraju, uz sav primitivizam pokazalo se samo da je Petrina mali od Milanovića, da je u Mostu samo zato da ga dovuče u krilo SDP-a. Sve psovke i vrijeđanja ne pomažu, na kraju ostaju samo neke činjenice koje prevladavaju. Petrina = SDP i to je to... Isto kao što se Prgomet prodao za fotelju i to što je na brzinu osnovao stranku da pokupi novce iz proračuna. I on je trenutno u SDP-ovom krilu...

IV
ivan19
13:51 02.12.2015.

Primitivna komunjara.

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
13:51 02.12.2015.

O čemu se ovdje radi? Petrina, drogiraš li se?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije