Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izraelski zračni napadi

Paklene noći u pojasu Gaze: 'Jačina bombi jednaka je onoj iz Hirošime'

27.10.2023.
u 11:59

'Baš kao što je Mojsijev štap postao zmaj i spriječio izdaju faraona, tako je Gaza zmaj koji će proždrijeti cioniste kada kroče na tu zemlju', poručio je Hussein Salami, zapovjednik Iranske revolucionarne garde

Komentara 38

Avatar Zgubider..
Zgubider..
12:21 27.10.2023.

Genocid! A svi gledaju i plješću...

DU
Deleted user
12:33 27.10.2023.

Deset godina sudili Gotovini za prekomjerno granatiranje Knina kad su Srbi imali ne stotinjak civila nego kompletna sela kao taoce. Po ovome je Gotovina mogao baciti dvije atomske, jednu hidrogensku, jednu car bombu i Černobilski reaktor na Knin i Beograd.

Avatar FalusBonus
FalusBonus
12:52 27.10.2023.

Nije izraelu cilj Hamas, nego etnički očistiti pojas Gaze od arapa i preuzeti ga. Nebi se čudio da je sve to od početka igra mosada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije