Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koliko se ljetos zarađivalo

Ovo su stvarne plaće na Jadranu u špici sezone: Konobari zarađuju oko pet tisuća kuna, evo kako stoje ostali

18.10.2022.
u 15:45

Gole plaće iznosile su ljetos, prema analizi portala MojPosao, u prosjeku 5.149 kuna za konobara, 6.307 za kuhara, 4.700 za recepcionera, 6.907 za piza majstora, a za šefa kuhinje 10.624 kuna

Komentara 36

DU
Deleted user
16:04 18.10.2022.

To su samo legalni dijelovi plaće

Avatar nekakav
nekakav
16:53 18.10.2022.

kome ne paše, nek si traži drugi posao. to vrijedi za sve u životu, pa zašto ne bi i za radno mjesto, posao? ako ne možeš završiti jednu školu, faks, ideš probati na drugom. ako nisi zadovoljan, sretan, u braku, ideš van iz te i takve zajednice. ako si nezadovoljan na poslu, bilo plaćom bilo radnim uvjetima, društvom, odlaziš,. ideš dalje, drugdje probati sreću. otkud ta ideja o jednom radnom mjestu za čitav život? svakih 8-10 godina treba promijeniti posao, ne sjediti do kraja života na jednom panju. ako ste u mladosti probali više ljubavi, zašto imate problem sa promjenom posla? znam da vas puno već je promijenilo posao, al isto tako znam da ti koji puno mijenjaju radno mjesto, tu ne kritiziraju nikog.

BE
Berri
17:00 18.10.2022.

Novinarka govori o plaći, a u suvremenom poslovanju govori se o mogućnosti zarade. Recimo, ako radiš u lučkoj kapetaniji na Hvaru, nebitno je kolika ti je plaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?