Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno je pretjerala

Ovako se osvetila dečku jer se šalio da je vara!

osveta,sprej
Foto: Youtube
1/2
11.12.2014.
u 22:48

Nanijela mu je bol. Fizičku. I ne bilo gdje!

Jedan Čeh koji se nedavno odlučio našaliti sa svojom djevojkom nije mogao niti sanjati da će mu se ta spačka kao bumerang odbiti o glavu. Nakon što je svoju dragu na prijevaru uvjerio da je vara i priuštio joj nezaboravan šok, djevojka se odlučila osvetiti. No njena osveta bila je usmjerena na fizičku, a ne psihičku bol.

Čehinja je posegla za suzavcem kojim je pošpricala toaletni papir u kući svog mladića. Kada je ovaj otišao izvršiti nuždu i posegnuo za higijenskim pomagalom, počeo je zapomagati od bolova. Izašao je van držeći se za pozadinu. Od bolova i peckanja nije mogao hodati pa je kleknuo i zatim legao na zemlju. Njegova voljena tada mu je ponudila kocke leda što je mladić jedva dočekao. No one nisu ugasile požar u kritičnom području jer su također bile posprejate suzavcem.

Bol je postala neizdrživa pa je nasamareni teškim mukama otpuzao do tuš kabine gdje je uzeo tuš i muke pokušao okončati hladnom vodom. Koliko dugo mu je trebalo nije poznato, no zna se da je snimku njegovih tegoba pogledalo više od četiri milijuna ljudi na YouTubeu.

>>VIDEO Vatrena osveta: Zapalila mu automobil iz bizarnog razloga

>>Osveta prevarene žene: Pogledajte što je objavila u novinama
 

Komentara 7

BE
berija
00:26 12.12.2014.

Ej, Večernji, da je to on napravio njoj, bio bi nasilnik,siledžija, psihopat. Vi niste pri sebi što promovirate nasilje.

Avatar d-ano
d-ano
19:08 14.12.2014.

Ima prijedlog za njega da je obraduje tamponom od staklene vune.Da se oboje c eskaju.

LU
lujo3
08:24 12.12.2014.

Namješteno (PRANK)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije