Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pušio i pio kavu

Otkriven uzrok požara u Psihijatrijskoj bolnici Lopača?

Psihijatrijska bolnica Lopača
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
19.08.2018.
u 11:46

U požaru je jedan pacijent smrtno stradao, dok je petnaestak osoba ozlijeđeno

Policijska uprava primorsko-goranska nakon očevida objavila je kako je isključen tehnički faktor kao mogući uzrok požara u Psihijatrijskoj bolnici Lopača. Novi list neslužbeno doznaje da je u petak poslijepodne jedan pacijent u sobi pušio i pio kavu. No, cigareta mu je u jednom trenutku ispala iz ruke i planula je vatra... 

Potvrdi li se definitivno ovakav tijek događaja kojim je izazvan požar, to bi značilo automatski povlačenje kaznene odgovornosti za onog koji je skrivio požar, a u praksi je to obično prijava zbog kaznenog djela 'dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom'. 

Psihijatrijska bolnica Lopača
1/6

No, izvori bliski slučaju objašnjavaju da je još u fazi provjera i razmatranja pitanje hoće li biti podnesena kaznena prijava protiv pacijenta za kojeg se sumnja da je odgovoran za izazivanje požara, s obzirom na psihički profil ličnosti osoba smještenih u dijelu zgrade koja je poharala vatra.

Podsjetimo u požaru je jedan pacijent smrtno stradao, dok je petnaestak osoba ozlijeđeno.

VIDEO Požar u psihijatrijskoj bolnici Lopača

Komentara 12

Avatar tigarbbb
tigarbbb
13:34 19.08.2018.

Čuj ispala mu cigarteta i buknuo požar,e za koga ovaj novinar nas smatra,većeg i ...ta nisam čuo.halo da cigareta padne na benzin neće se upalit,ali on buknuo požar.Drugo to se samo tako piše da se sakriju odgovorni,plačeni txt

DU
Deleted user
12:53 19.08.2018.

A gdje su bili tehničari i sestre ako je pacijent pušio uz kavu. Nije li u svim zdravstvenim ustaniovama, pušenje strogo zabranjeno? Što je novinar želio postići ovim svojim uratkom?

Avatar rubinet
rubinet
12:45 19.08.2018.

a da nije iskrenje ispod brzog vlaka izazvalo buktinju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije