Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Oteo bivšu djevojku i pokušao je silovati, a imao je i pomoćnicu

Silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
02.03.2020.
u 22:04

Djevojka je cijelo vrijeme pokušavala pobjeći iz stana, ali joj 30-godišnjak i 28-godišnjakinja to nisu dopustili, a u jednom je trenutku zaprijetila bivšem dečku kuhinjskim nožem tražeći da je pusti, no on ju je svladao i oduzeo joj nož

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je nakon provedene istrage podiglo pred Županijskim sudom u Splitu optužnicu protiv 30-godišnjaka zbog pokušaja silovanja i oduzimanja slobode te protiv 25-godišnjakinje koja je muškarcu pomogla u otmici.

Muškarac je 8. veljače 2019. od 21.30 do 22.30 sati, protivno volji 28-godišnje bivše djevojke držao je u svom stanu na području Splitsko-dalmatinske županije te ju je, unatoč njenom protivljenju uz fizičku silu pokušao silovati, no u svojoj namjeri nije uspio budući da se oštećenica opirala i odgurivala ga od sebe te udarala nogama, priopćio je DORH.

Djevojka je cijelo vrijeme pokušavala pobjeći iz stana, ali joj 30-godišnjak i 28-godišnjakinja to nisu dopustili, a u jednom je trenutku zaprijetila bivšem dečku kuhinjskim nožem tražeći da je pusti, no on ju je svladao i oduzeo joj nož.

Neposredno nakon toga, 25-godišnjakinja je počela udarati djevojku otvorenim dlanom ruke po licu, rukama po glavi, gurnula je na pod i udarala je nogama po glavi i tijelu, a na njene riječi da će sve prijaviti policiji, verbalno joj je zaprijetila. Tereti ih se da su uz uporabu fizičke snage prislanjali prste oštećenice na njen mobilni telefon kako bi ga otključali i izbrisali sadržaj koji se odnosio na nju i 30-godišnjaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije