Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE DRUŠTVO

Baka koja je organizirala otmicu unuke otkrila: Opet bi to napravila. Svaka čast policiji

policija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
04.02.2020.
u 19:44

Otmica se dogodila u noći na 1. veljaču, u prvim satima subote.

Baka (71) iz Obrovca Sinjskog koja je organizirala otmicu vlastite unuke (19) kako bi je spasila od lošeg društva postala je glavna tema u Hrvatskoj.

– Nikome nisam napravila nikakvo zlo, cili život pa tako ni sada, hvala Bogu! Opet bi napravila, pokušala spasiti unuku od te ekipe, ali ne na ovaj način. Želim samo reći da je policija profesionalno obavila svoj posao, svaka im čast. A ne znam ništa o toj “policajki” koja je sudjelovala u svemu, samo sam se požalila prijateljici kako je mala zapala u loše društvo, kako se svašta događa u stanu u Splitu, te da treba nešto poduzeti. – kazala je 71-godišnja baka Jaka iz Obrovca Sinjskog za Dalmaciju danas. 

Prema njenim riječima, unuka joj je upala u loše društvo iz kojeg je nije znala izvući drugačije. Baka je ispričala novinarima kako su roditelji djevojke u Njemačkoj i da je sve bilo u redu sve do prije kojeg mjeseca. 

Otmica se dogodila u noći na 1. veljaču, u prvim satima subote. Naime, 19-godišnjakinja je unajmila stan na Mejama s 20-godišnjakinjom, te su odlučile imati party za ekipu. Njima se pridružila još jedna 20-godišnjakinja i 31-godišnjakinja. 

Prema bakinu planu, u stanu su upala dva muškarca i jedna žena koji su prestrašene djevojke ukrcali u kombi, vezali im ruke te ih odveli do kamenoloma između Dugopolja i Dicma. Vlasnicu stana su pustili te joj sve objasnili. A djevojke je trebao "spasiti" ujak 19-godišnjakinje, međutim njih je pronašao čuvar koji je o svemu obavijestio policiju. Protiv bake je pokrenut kazneni postupak. 
 

Ključne riječi

Komentara 8

VO
Volimipostojim
20:19 04.02.2020.

Hahahaha.. baka napravila bolji scenarij od Vrdoljaka

GR
gragakarlovac
21:49 04.02.2020.

Ludost

VG
Veseli Gost
23:37 06.02.2020.

A kakovi posao ima ta unuka da bi zaradila da plati stanarinu? Udruzila se sa jos jednom 20 godisnjakinjom i uznajmila stan od 31 godisnjakinje. Zna se cime bi se te djevojke bavile i zaradivale. Baka je bila u pravuu da odvrati unuku od lake zarade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije