Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meksiko

Oteli je, natjerali da nosi pojas s bombom i prisilili da opljačka vlastitu banku

Meksička policija
Foto: NADYA MURILLO/REUTERS/PIXSELL
1/3
04.06.2020.
u 10:24

BBVA Mexico objavila je da se Karini ništa nije dogodilo i da je bomba na pojasu koji je nosila bila lažna.

Banda nepoznatih lopova otela je u Meksiku menadžericu banke BBVA Mexico, prisilila je da nosi pojas s bombom te su uživo pratili što radi preko video poziva dok je ona za njih ukrala 460 000 dolara. 

Zaposlenica banke koju su vlasti identificirali kao Karinu bila je na putu do posla kad joj je put prepriječio kombi, prijeteći pištoljem natjerali je da u njega i odvezli u nepoznatom smjeru. Kako prenose lokalni mediji, banda je prijetila 36-godišnjoj zaposlenici banke da će joj ubiti supruga, djecu i roditelje ako ne učiniti ono što joj narede.

BBVA Mexico objavila je da se Karini ništa nije dogodilo i da je bomba na pojasu koji je nosila bila lažna, navodi Daily Mail. 

Dvojica naoružanih muškaraca natjerali su Karinu da stavi na sebe pojas na kojem se nalazila lažna bomba.  Zamijenili su njezin mobitel s drugim kojeg su nazvali na video poziv kako bi mogli pratiti sve što ona radi. 

Zaprijetili su joj da će je dignuti u zrak ako u bilo kojem trenutku ne učini ono što su joj rekli. Nadzorne kamere ulovile su trenutak kad je Karina ušla u banku zajedno s kolegicom joj je rekla što će se dogoditi. 

Od trenutka kad je ušla u banku odmah se uputila u sef gdje je naprtnjaču napunila s 10 milijuna meksičkih pesosa. Potom se vratila u svoj auto i odvezla dok je banda pratila sve što je ona radila. 

Nakon što su uzeli od nje novac, rečeno joj je da pokupi ključ i napusti vozilo. Nakon što su je natjerali da hoda pet minuta rekli su joj tada da smije skinuti pojas s bombom i baciti ga u kanal Rio de los Remedios što je ona i učinila. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije