Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Oca zgrozio ručak koji mu je sin dobio u školi: Ovo je odvratno

Otac David Rutherford (47) iz Blairgowrieja u Škotskoj zgrozio se kada je vidio što je njegovu sinu posluženo za ručak u lokalnoj srednjoj školi.
11. rujna 2019. u 09:39 24 komentara 42864 prikaza
školska kuhinja
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/2

Ako ste mislili da je kuhinja u našim školama loša, ništa bolje očito nije ni u mnogo bogatijim zemljama.

Otac David Rutherford (47) iz Blairgowrieja u Škotskoj zgrozio se kada je vidio što je njegovu sinu posluženo za ručak u lokalnoj srednjoj školi.

mladenci kakva neugodnost Mladoženji 'šapnula' što je učinila prije vjenčanja, a onda joj je on rekao da nosi mikrofon...

– Bi li itko od vas ovo pojeo? – upitao je otac na Facebooku svoje prijatelje uz fotografiju pljeskavice neobične sive boje koja se nalazi između dva komada kruha.

– Izgubili smo svu nadu u to da će djeca u školi dobiti dobar ručak. Pakirat ćemo im ručak ili ćemo im reći da dođu kući jesti. Zgroženi smo. Sada možete razumjeti zašto djeca odlaze u jeftine trgovine i pekare, ovo je odvratno – napisao je revoltirani otac, piše Metro.

Dodao je kako u školi ne očekuju pravi gurmanski obrok, no da je ovo potpuno pogrešno.

Nakon njegove objave javili su se i drugi roditelji koji su podijelili svoja iskustva o obrocima svoje djece u školama. Među njima je i pileći medaljon u pecivu, kao i jedna kriška šunke te žlica svježeg sira između dva kruha.

Navijač Bursaspora s cigaretom Hit na internetu Svijet obilazi video dječaka kako puši, ali ovome se nitko nije nadao

Tvrtka Tayside Contracts, koja je odgovorna za obroke u tamošnjim školama, ispričala se za siromašne obroke, no dali su i objašnjenje za sivi burger.

– Važno je prepoznati da je to bila pljeskavica od puretine, a ne govedine, pa se očekuje takva bijela boja mesa – rekla je Carol Haxton.

 

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • Avatar Danco2
  Danco2:

  postoji uopce kod nas koja srednja skola u kojoj se posluzuje rucak tj obrok

 • vlatx:

  Čekaj, zar se samo u našim školama provodi zdrava prehrana? Cijela Europa djeci sprema normalna jela u školi a kod nas se razvila cijela filozofija oko zdrave prehrane.

 • Avatar velebit15
  velebit15:

  Kod nas je važno kruh rezati na tanke šnite i tako djeca budu sita.