Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za pobjedu

Osmogodišnjoj kćeri ubrizgava botoks i depilira "dlačice"!

Britney dobije 5 injekcija botoksa na tri područja lica
Foto: ABC News
1/3
23.05.2011.
u 16:04

Kerry Campbell botoksom smanjuje kćerine " bore" od smijanja, a noge joj depilira jer obje smatraju da su dlačice neženstvene. Nakon svega tvrdi da je dobra majka normalna djeteta.

Britney je neuobičajena osmogodišnjakinja iz San Francisca. Sudjeluje u natjecanjima ljepote, kao i mnoge druge djevojčice diljem svijeta, ali Britney se ne šminka i uređuje kao ostala djeca na natjecanjima. Njezina majka otišla je korak dalje pa joj ubrizgava injekcije botoksa da se malenoj ne bi vidjele bore kada se smije. "Britney sudjeluje u natjecanjima ljepote i žalila mi se na borice oko usta. Kada sam joj iznijela ideju o botoksu, svidjelo joj se. Prvo je gledala kako ja to sebi radim, a zatim sam i njoj ubrizgala injekciju", kaže Kerry.

Nakon što je javnosti iskreno priznala što sve čini za "ljepotu" svoje kćeri, protiv Kerry Campbell odmah je pokrenuta istraga. Vlasti San Francisca odmah su reagirale i osudile sve što je Kerry učinila svojoj djevojčici.

Ali majka i kći nisu stale na botoksu. Kerry je zaključila da bi kćeri trebala depilirati noge kako ne bi naglo ušla pubertet i imala dlakave noge. Kelly se slaže s majkom ali više ne želi uklanjati dlačice jer je za nju to bilo veoma bolno iskustvo, ali smatra da dlakavost nije ženstvena. Svi se pitaju što to osmogodišnje dijete ima depilirati, kakve su to "bore" koje ima i je li moguće da osmogodišnjakinja naglo uđe u pubertet!

Kada uoči "nepravilnosti" na kćerinu licu, Kerry ubrizgava pet injekcija botoksa na tri područja lica. Ne želi otkriti kako i od koga nabavlja doze, ali tvrdi da je to doktor nepoznat javnosti u kojeg ima mnogo povjerenja.

Stručnjaci se slažu da  Kerry može uništiti život svome djetetu, i psihički i fizički. Ubrizgavanje botoksa bolan je proces i ne preporučuje se mlađima od 18 godina. Možemo samo zamišljati kakvu štetu i bol može prouzročiti osmogodišnjakinji. Kada je riječ o maloljetnicima, botoks se koristi samo za korigiranje vida i kod živčanih poremećaja. Ako djetetu ubrizgate botoks, on može doći do grla i utjecati na rad mišića i tako zaustaviti disanje. Drugi scenarij je deformiranje crta lica, a time deformiranje samog oblika lica.

Kerry za sebe misli da je odlična majka.

– Cijeli život sama se brinem za Britney, bez ičije pomoći. Stoga me nitko ne može uvjeriti da je ovo što radim pogrešno. Živim svoj život, a moja kći također živi svoj život. Ona je prije svega sretno dijete – uvjerava sebe i druge Kerry Campbell.

Britney se požalila da su je injekcije nekad boljele, ali sada se naviknula na njih.

– Moji prijatelji misle da sam cool zbog svih zahvata koje radim na sebi i svi žele biti poput mene. Svaku večer prije spavanja tražim bore na licu i kada ih primijetim želim još injekcija.

Britney je sretno dijete. Pametna je, vesela i zaigrana. Ne uništavam joj život – zaključuje ponosna majka.

Komentara 3

BI
Bisera
22:46 25.06.2011.

SORY MAJĆICU

Avatar Bjeda
Bjeda
11:51 24.05.2011.

Amerikanizirajmo se!

BI
Bisera
22:45 25.06.2011.

JA BI TAKO LIJEPO TU DOBRU MASJKU ISPEGLALA I TO PEGLOM NA PARU,,,,,,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije