Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO JE VEČERNJI PRATIO OLUJU

Oslobađanje Svetog Roka bio je najblistaviji uspjeh, opća opasnost prekinula razgovor Stoltenberga i Šarinića

05.08.2021.
u 08:55

Tuđman je pozvao pripadnike srpskih paravojnih postrojbi da predaju oružje hrvatskim vlastima 'uz jamstvo da će im biti udijeljena amnestija prema važećim hrvatskim zakonima'.

Komentara 31

JO
JosefKa
09:03 05.08.2021.

Dan zalosti za urednistvo Vecernjeg.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:14 05.08.2021.

Mogla je to biti prekrasna borba, ali srbijanci su pobjegli....

Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:06 05.08.2021.

Dzikani su bili jaki kad su prisvojili cijelu JNA tehniku i izivljavali se nad civilima od Slovenije do Kosova.. Svakodnevno paljenje sela, granatiranje Osijeka, Vukovara, Vinkovaca, S. Broda, Siska, Karlovca, Zadra, Sibenika, Dubrovnika, raketiranje Zagreba.. Tad su bili jaki, a da ne govorim o Ovcari, opsadi Sarajeva, Srebrenici, Prijedoru... Svoje zlocine ne vide, samo tude.. Zato vas nitko niti ne podnosi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije