Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši ministar teško ozlijeđen

VIDEO Osječki liječnik o stanju Marija Banožića: 'I dalje se ne sjeća, nije pri punoj svijesti'

Osijek: Doktor Šego o stanju Marija Banožića: "I dalje se ne sjeća, nije pri punoj svijesti"
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/15
12.11.2023.
u 13:57

Na pitanje može li u ovakvom stanju bivši ministar biti ispitan, Krunoslav Šego odgovara: "Ne znam kakva je zakonska procedura, ali ne vjerujem da policija u ovom stanju može dobiti nekakve relevantne informacije"

Krunoslav Šego, zamjenik ravnatelja KBC Osijek i šef kirurške službe, na konferenciji za medije govorio je o zdravstvenom stanju Marija Banožića. Pritom je istaknuo kako je bivši ministar stabilno, no još uvijek se ne sjeća prometne nesreće te nije pri punoj svijesti. 

"Stanje gospodina Banožića je stabilno. On je još uvijek izvan životne opasnosti, no vrlo smo oprezni obzirom na vrstu i opseg ozljeda koje je pretrpio. Novi nalazi jutrošnji ne pokazuju nikakvu značajnu progresiju ozljeda", kazao je te dodao: "I dalje se ne sjeća, nije pri punoj svijesti". Pojasnio je, naime, kako se s njime može komunicirati, ali "ta svijest nije puna svijest".

 

Koliko će takvo stanje trajati, kaže, teško je prognozirati. "Teško je za reći, barem još nekoliko dana, u najboljem slučaju", ističe. Za sada se, dodaje, ne planira njegovo premještanje u drugu bolnicu. 

Na pitanje može li u ovakvom stanju bivši ministar biti ispitan, Šego odgovara: "Ne znam kakva je zakonska procedura, ali ne vjerujem da policija u ovom stanju može dobiti nekakve relevantne informacije".

Bivši ministar teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se jučer oko 6 sati dogodila kod Privlake. Banožić je svojim terencem išao u lov, a kako je izvijestila policija, na državnoj cesti pretjecao je kamion, no nije se uvjerio da to može učiniti na siguran način. Frontalno se sudario s kombi vozilom pulskih registarskih oznaka. U prometnoj nesreći poginuo je 40-godišnjak iz Privlake, suprug i otac dvoje djece. Mario Banožić s teškim je ozljedama prebačen prvo u vinkovačku pa u osječku bolnicu.

VIDEO Plenković: 'Danas popodne razriješio sam ministra Banožića s dužnosti'

Komentara 23

NO
Nordik
15:02 12.11.2023.

Da li se sjeća gdje su ključevi od stana u ZG?

PR
prajdali100
16:52 12.11.2023.

Ovaj liječnik koristi riječ " nezgoda". Čovječe nezgoda je kad hodaš ili trčiš i uganeš nogu ! Ovdje je čovjek poginuo pa je valjda nesreća.Kapiš !

AN
Antik
14:52 12.11.2023.

Sinkopa, omiljena igracka HDZ ovih igraca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije