Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan slučaj

Optužili ga da je ubijenu djevojku servirao kao kebab, evo što on kaže

Mohammed Reveshi
Foto: Screenshot YouTube
1/2
22.05.2019.
u 11:13

Mohammedu Reveshiju i njegovom poslovnom partneru Iyadu Albattikhiju sudilo se za slučaj, ali porota nije došla do presude, a ponovno suđenje je odbačeno zbog nedostatka dokaza

Vlasnik kebabdžinice iz Velike Britanije optužen za odbacivanje tijela nestale djevojčice rekao je u novom dokumentarcu o slučaju da ga nije briga je li ona živa ili mrtva.

Kako piše Daily Mail, policija vjeruje kako je Charlene Downes, nestala 2003. u Blackpoolu kao 14-godišnjakinja, ubijena i razrezana te servirana kao meso za kebab. Mohammedu Reveshiju i njegovom poslovnom partneru Iyadu Albattikhiju sudilo se za slučaj, ali porota nije došla do presude, a ponovno suđenje je odbačeno zbog nedostatka dokaza.

Reveshi je sad komentirao slučaj u novom dokumentarcu Ubojstvo Charlene Downes.

- Nemam pojma o čemu pričate - kaže Iranac.

- Ne zanima me je li živa ili mrtva. Zaboli me, da budem iskren - dodaje. Reveshi kaže kako svi u Blackpoolu misle da je povezan sa slučajem, ali on tvrdi da djevojku ne poznaje te da je nikad u životu nije vidio.

Detektiv Don Fraser, koji je slučajno bio Reveshijev susjed, kaže pak da bi trebalo vjerovati u niz slučajnosti da bi se vjerovalo Reveshiju.

- Mislim da je on opasan čovjek, iznimno lukav, manipulativan i sada iznimno imućan - rekao je Fraser. U dokumentarcu Fraser otkriva kako se prilično dobro slagao s Reveshijem dok mu se nije "upalio alarm" zbog jednog "velikog problema".

- U stražnjoj spavaćoj sobi u prizemlju njegove kuće bile su dvije devetogodišnje djevojčice i gledali su laku pornografiju - kaže Fraser.

Majka Charlene Downes na prosvjedu desničarske organizacije EDL u Blackburnu
Foto: Peter Byrne/Press Association/PIXSELL

- On je to priznao policajcu i rekao je da je to bila nezgoda, da su djevojčice pustile film dok je bio na zahodu - dodao je Fraser, koji Revesihiju ne vjeruje.

Nedugo potom Reveshi se prijavio za skrbnika. Kaže da je htio biti od pomoći te odbacuje optužbe da je spavao s tinejdžerkama o kojima je skrbio. U njegovoj staroj kući, za koju policija vjeruje kako je u njoj Charlene bila seksualno zlostavljana, ubijena i raskomadana, policija je pronašla krv, no on je tvrdio da ta krv pripada curi dječaka za kojeg je skrbio.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
12:13 22.05.2019.

Koliko negativnosti oko kebaba u zadnje vrijeme: najprije pokvareno i zaraženo meso, a sada i ljudsko.

DU
Deleted user
12:29 22.05.2019.

Da joj je odrezao pletenice i zazidao je znali bi da je u pitanju hrvatski antifašista, ovako izgleda da je ipak emigrant...

BA
Barbasmora
11:47 22.05.2019.

Da je nas covik i da zivi za vrime drugog rata, mogao bi zamijenit samog Pavelića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije