Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skinuo u noći

Opet razbijena dvojezična ploča, počinitelj uhićen u bijegu

Dvojezična ploča Vukovar
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
09.02.2014.
u 11:38

Ovo je četvrti slučaj skidanja i oštećivanja ploče sa ćirilicom sa zgrade policije u Vukovaru. Ovaj put počinitelj je 52-godišnjak, koji je bio i pod utjecajem alkohola tijekom incidenta u 4.30 sati

Danas je, u ranim jutarnjim satima, još jednom oštećena i skinuta dvojezična ploča sa zgrade Policijske postaje Vukovar. Prema navodima iz policije događaj je zabilježen oko 4.30 sati kada je nepoznata muška osoba skinula, a potom i oštetila, dvojezičnu natpisnu ploču sa zgrade.

Odmah potom počinitelj je pokušao pobjeći s mjesta događaja, ali su ga policijski službenici uhitili i priveli. Provedenim istraživanjem utvrđeno je da se radi o 52-godišnjaku iz Vukovara koji je bio i pod utjecajem alkohola.

Kriminalističko istraživanje nastavit će se po prestanku djelovanja opojnog sredstva. Ovo je četvrti slučaj oštećivanja i skidanja dvojezične ploče sa PP. Prvi je zabilježen 2 rujna, na dan kada su postavljene prve dvojezične ploče u Vukovaru, i kada je ju je čekićem razbio Marijan Živković. Drugi slučaj oštećivanja dogodio se 16 studenoga kada ju je kamenjem razbio Darko Pajičić, a treći nedavno kada ju je oštetio Predrag Mišić.  

>>Ponovno razbijena ploča na zgradi policije
 

Komentara 30

CA
cro army
13:25 09.02.2014.

Glupi vlastodrzci ili tirani bolje receno sve rade protiv volje naroda ,sve se cini da se pravi hrvati uniste ovo im je jedna od metoda!!

US
USA
12:03 09.02.2014.

Kriminalisticko istrazivanje jer je razbio plocu kao izraz ispravnog politickog neslaganja, a formulacija za Merzelicu je da rade izvide jer je samo rijec o par miliona kuna.

Avatar lojzek1
lojzek1
13:47 09.02.2014.

Da pijan radi što trijezan misli dokaz je Peđa Grbin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije