Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Okončana drama, gradonačelnik Vrančić muškarcu koji je prijetio samoubojstvom obećao pomoć

03.07.2009.
u 21:27

Nešto iza 21,30 sati sretno je okončana drama u centru Zadra gdje je sa zadarske katedrale Svete Stošije skokom tj. samoubojstvom prijetio 31-godišnji Petar Lerga.

Od skoka u smrt odgovorio ga je zadarski gradonačelnik Zvonimir Vrančić, koji mu je obećao riješiti problem oko izdavanja koncesije za štand sa kukuruzom ili palačinkama. Supruga Petra Lerge, Vesna, ispričala nam je da je 'protrnula' od straha jer je bila uvjerena da će joj suprug skončati život jer se više nije mogao nositi sa nepravdom koju, tvrdi, proživljavaju već više od četiri godine.

- Moj je Perica 'puknuo' sinoć kada je vidio da je čovjek stavio štand sa kukuruzima nasred šetnice. Nama se lokacija za takav štand u gradu sustavno odbija, a muž je zbog toga odlazio svakodnevno u općinu. Mi radimo sa kokicama i balonima već sedam, osam godina na Kalelargi i živimo isključivo od toga. Imamo troje djece pa smo mislili raditi i sa kukuruzom ili palačinkama. Njega je zabolila ta nepravda i zato se odlučio na ovaj čin - ispričala nam je potresena Vesna Lerga, navodeći kako joj suprug u životu nije popio kap alkohola, ali da je večeras sa sobom na zvonik odnio dvije pive.

Čim je primjetila da joj supruga nema i da se popeo na zvonik, sama je pozvala policiju i rekla im da joj suprug ima ozbiljne namjere te da osiguraju kola hitne pomoći i vatrogasce.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije