Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u palermu

Suprug talijanske EU zastupnice pronađen mrtav u autu, oko vrata imao plastičnu traku?

Escaped lion captured near Rome after hours-long hunt
CARABINIERI MILITARY POLICE/REUT
26.05.2024.
u 20:25

Istražitelji sumnjaju na to kako se Angelo trebao s nekime naći, dok Donato koja je ispitana na policiji tvrdi kako njen suprug nije izvršio samoubojstvo

Angelo Onorato, suprug talijanske europarlamentarke Francesce Donato, pronađen je mrtav u svom automobilu u Palermu. Iako se točan uzrok smrti još uvijek utvrđuje, Donato je odmah iznijela svoje sumnje, izjavivši: "Mog muža Angela su ubili." Cijelo jutro ga je tražila te joj se nije javljao na pozive. 

Naposlijetku je uspjela ući u trag njegovom automobilu, tamnozelenom terencu marke Land Rover, nakon čega je nazvala Hitnu pomoć. Naime, njen suprug je vlasnik trgovine s najmještajem u Palermu, a po struci je arhitekt. Prema talijanskim medijima, pronađen je u sjedećem položaju na vozačevom mjestu s plastičnom trakom zavezanom oko vrata. Na tijelu nema ozljede od vatrenog oružja, ali je na košulji pronađena krvava mrlja, piše Corriere della Sera.

Istražitelji sumnjaju na to kako se Angelo trebao s nekime naći, dok Donato koja je ispitana na policiji negira pretpostavke da je njen muž izvršio samoubojstvo. Naime, Francesca Donato je 2019. godine izabrana u Europski parlament sa stranačke liste Sjeverne lige. Poznata je po svojim euroskeptičnim stavovima te se protivi jedinstvenoj valuti. Njen supug Angelo se također bavio politikom te se 2022. godine kandidirao na na sicilijanskim regionalnim izborima na listi demokršćana, ali nije bio izabran.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Dramatične snimke: Dron pogodio dućan u Harkivu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije