Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema ga već dva tjedna

Nestao 35-godišnjak nakon što je odveo kćer u vrtić, obitelj moli za pomoć: 'Jedino što želimo je pronaći ga'

Foto: Nestali.gov.hr
26.05.2024.
u 18:43

Nikola Gračak (35) visok je 175 cm i srednje je tjelesne građe. Ima smeđu kosu i plave oči, više ožiljaka po cijeloj dužini desne ruke, a na desnom ramenu tetovažu malog slova "D" zelene boje i tetovažu na desnoj nozi u predjelu lista, zelene boje

"Samo želim pronaći svog brata i da ova noćna mora završi," izjavila je Maja, čiji je brat Nikola Gračak (35) nestao 14. svibnja na području zagrebačke Dubrave. Nikola je zadnji put viđen kad je svoju trogodišnju kći Doru odveo u vrtić. Zabrinutost obitelji počela je kada Nikola poslijepodne nije došao po svoju djevojčicu. "Nikola živi sam s kćeri, rastavljen je i ima skrbništvo nad njom," rekla je Maja, koja sada brine o svojoj nećakinji, a malena Dora svakodnevno pita za svog oca.

"Prošlo je gotovo dva tjedna i nemamo nikakvih informacija. Pretraživali smo mjesto na kojemu mu je posljednji put lociran mobitel, oblijepili područje lecima, razgovarali smo s prijateljima i poznanicima, ali ništa" dodaje očajno Maja. Iako je prošlo previše vremena od kada joj je brat nestao, Maja se nada kako je otišao zaraditi nešto novaca za svoju kćer te da će se ubrzo vratiti kući, piše 24sata.

Znao se požaliti kako mu je teško raditi i brinuti se o malenom djetetu s obzirom na to da je samohrani otac. Naime, Maja i njen drugi brat su pregledavali snimke kamera u vrtiću. "Došao je normalno s njom u vrtić, sretan. Bio je u radnom odijelu. Je li otišao negdje raditi, ne znamo. Samo da se vrati, sve drugo će se riješiti. Samo neka bude s nama, jedino što želimo jest pronaći ga, da dođe kući" izjavila je Maja kroz suze.

POVEZANI ČLANCI:

Nikola je navodno planirao krajem rujna otići u Austriju za boljim životom. Visok je 175 cm i srednje je tjelesne građe. Ima smeđu kosu i plave oči, više ožiljaka po cijeloj dužini desne ruke, a na desnom ramenu tetovažu malog slova "D" zelene boje i tetovažu na desnoj nozi u predjelu lista, zelene boje. Ako imate bilo kakvu informaciju obitelj nestalog Nikole moli da se javite policije ili njima kako bi ova potraga što prije završila.

FOTOGALERIJA Ovo su uhićeni dileri, a među njima i bjelovarski poduzetnik koji su ‘pali‘ nakon velike policijske operacije

1/16
Ključne riječi

Komentara 1

TR
tratincica68
19:55 26.05.2024.

Ne placa mu se alimentacija pa dao put vjetra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije