Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AVIONSKA NESREĆA KRAJ ZAGREBA

Od poginulog vozača Hitne oprostili se kolege emotivnom objavom: 'Prerano si nas napustio, počivaj u miru u nebeskom letu'

Zagreb: U šumi kraj Kerestinca srušio se manji zrakoplov
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
26.05.2024.
u 15:28

Nakon pada aviona jučer popodne su na teren izašle sve hitne službe, uključujući vatrogasce, Hitnu pomoć, policiju i HGSS. Za unesrećenima se tragalo sat i pol, a olupina se još uvijek nalazi na mjestu nesreće

Jučer oko 16 sati je pao zrakoplov na području Stupnika. Naime, avion je bio modela Cessna 182 koji je služio za padobranske skokove te je u padu poginuo vozač Hitne iz Zaprešića, a ozlijeđeno je četvero ljudi. Od preminulog Ivana su se emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostili i njegovi kolege.

"U Zrakoplovnoj nesreći koja se jučer dogodila život je izgubio naš dragi kolega i prijatelj Ivan. Ivane, volio si opasan sport volio si svoji posao i pomagati ljudima u nevolji. Nažalost sudbina je htjela da nas napustiš prerano. Počivaj u miru u svom nebeskom letu. Tvoji hitnjaci" napisali su na Facebook stranici Hitna uživo 194.

Podsjetimo, nakon pada aviona jučer popodne su na teren izašle sve hitne službe, uključujući vatrogasce, Hitnu pomoć, policiju i HGSS. Za unesrećenima se tragalo sat i pol, a olupina se još uvijek nalazi na mjestu nesreće. Nakon pronalaska ozlijeđenih je na teren došao i premijer Andrej Plenković u pratnji dvaju ministara, Vilija Beroša i Davora Božinovića. Među ozlijeđenima je i poznata padobranka, Veselka Klobučarić-Pirc koja je višestruka državna prvakinja Hrvatske i osvajačica brojnih medalja s europskih i svjetskih kupova. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO HGSS o padu zrakoplova: 'U roku 2 sata od dojave, svi unesrećeni bili su predani bolnici'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije