Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANJA BEZBRADICA JELAVIĆ

Tko je Zagrepčanka godine, žena koja je dobila spor protiv Hrvatske? Borila se i ža žrtve spolnog sakaćenja

16.05.2022.
u 15:10

Sanja Bezbradica Jelavić proglašena je Zagrepčankom godine. U velikom stručnom istupu dotiče se aktualnih tema poput migrantske krize i pobačaja kroz pravni aspekt.

Komentara 17

Avatar Zubatac
Zubatac
14:58 16.05.2022.

Hrvatska nikako ne može biti odgovorna za nešto što se dogodilo u drugoj državi, a što se tiče ljudskosti hrvati su se dokazali devedesetih kad smo primili čak 500 tisuća izbjeglica iz BiH, vjerovali ili ne smjestili smo ih u hotele koji su nakon toga izgledali kao da je pala atomska bomba, sve je bilo uništeno i pokradeno. Na kraju nam nisu rekli ni hvala, a kamoli da su platili ogromnu štetu koje se mjeri u milijunima eura, prema tome kao što kaže ona pjesma, ovo mi je škola i drugi put ću pametnije.

DL
Dvanaest__legija
14:21 16.05.2022.

Jedini odgovorni što je tako malo dijete završilo pod vlakom su roditelji koji su bili s njom i nisu ju nikako čuvali!

EL
EldersWisdom
14:43 16.05.2022.

Da je Hrvatska postavila ogradu na granicu, ovo dijete bi i danas bilo zivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?