Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA UMJETNIČKI DOJAM!

Kreativno rezbarenje: Pobjedonosna bundeva obitelji Franković

bundeve bjelovar
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
03.11.2013.
u 16:45

Drugi i treći umjetnički dojam osvojile su obitelji Kristine Pokos, odnosno Mislava Klobučića

BJELOVAR – Djeca i roditelji uživali su u svrsishodnom zajedničkom popodnevnom druženju s obzirom da je na izletištu Vinia u sklopu OPG-a Šapić održana prva kreativna obiteljska natjecateljska radionica rezbarenja bundeva.

Kako domaćini Tajana i Saša Šapic poručuju u želji da upotpune ponudu sadržaja odlučili su se za kreativnu obiteljsku radionicu nedjeljom.

- Kako su bundeve bile aktualne ovih dana zbog Halloweena upravo smo njih odabrali za predmet "modeliranja". Zbog pozitivnih ćemo iskustava nastaviti sa sličnim radionicama, a sljedeća će biti za blagdan Svetog Nikole, dok za nadolazeći vikend pak organiziramo Dane otvorenih vrata u povodu Martinja – ističe Tajana Šapić.

Ne treba isticati da su sudionici bili oduševljeni rezbarenjem, a pobjednička je bundeva bila ruku djelo obitelji Danijela Frankovića iz Zagreba, drugo je mjesto za kreativnost osvojila obitelj Kristine Pokos iz Bjelovara, dok je treći umjetnički dojam pripao obitelji Mislava Klobučića također iz Bjelovara.

Izuzetno susretljivi domaćini svim su sudionicima darivali obilan ručak, te slijedove pića, a pobjednike očekuje još jedan nagradni objed.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije