Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUSJEDSTVU

Odmor na Mediteranu već od 3000 kuna

18.06.2021.
u 13:36

Koju god zemlju odabrali, dobar odmor je zajamčen – čekaju vas rajske plaže, ukusna hrana i mediteranska opuštenost

Mediteran je uvijek dobra ideja za putovanje, a koju god mediteransku zemlju odabrali, odmor iz snova je zagarantiran – zahvaljujući predivnom vremenu, fantastičnoj hrani, ali i novim lokacijama za istraživanje.

I upravo istraživanje nečega novoga jedan je od najčešćih razloga zašto se planira ljetni odmor na Mediteranu.

– U Hrvatskoj točno znam što me čeka, što mogu očekivati i kako ću se odmoriti. Uza sve to, i pandemija koronavirusa dodatan je razlog za putovanje u Grčku jer cijelu godinu smo “zatvoreni” kod kuće, obišla sam dosta lokacija u unutrašnjosti Hrvatske, ali i na Jadranu, pa je ovo ljeto prilika koju planiram iskoristiti za putovanje izvan Hrvatske.

Što se cijena tiče, mislim da neću potrošiti ništa puno više nego što bih potrošila na Jadranu, a na jesen, tko zna što nas čeka ponovno s pandemijom. Sve to motiviralo me da se uputim na odmor u Grčku – govori nam stručnjakinja za marketing Helena H., koja će ovo ljeto hrvatske plaže zamijeniti onima na predivnom Santoriniju.

Čini se da slično razmišljaju i drugi željni putovanja izvan granica Hrvatske jer, kako kažu u putničkoj agenciji Palma Travel, koja je jedan od većih organizatora za odmor na Mediteranu, charterima/direktnim letovima iz Ljubljane, interesa za ovakva putovanja ima svakim danom sve više.

– Pokrivamo Grčku, Tursku, Egipat i Španjolsku (Costa Brava). Cijene su već od 3000 do 3500 kuna za povoljniji hotel (s uključenim letom i transferom od i do hotela u destinaciji) – objašnjavaju iz ove agencije te napominju: – U većinu zemalja koje smo naveli može se s potvrdom o cijepljenju ili potvrdom o preboljenju bolesti, negativnim HAG (brzi antigen) ili PCR testom na COVID-19.

Sve o bukingu smještaja na Mediteranu, ali i o zemlji faraona, Dominikani i Jadranu pročitajte u posebnog prilogu Putovanja!

Prilog potražite u četvrtak 24. lipnja na dar uz Večernji list i s lakoćom osmislite vaše novo putovanje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije