Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHKM 2020.

Odgođen Susret hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu, novi termin nije predviđen u ovoj godini

'08.05.2010., Zadar - Susret Hrvatske Katolicke Mladezi. Photo: Zeljko Mrsic/PIXSELL'
Foto: 'Zeljko Mrsic/PIXSELL'
27.03.2020.
u 08:26

Susret je trebao biti održan 9. i 10. svibnja u Zagrebu

Hrvatska biskupska konferencija donijela je jučer odluku o odgađanju jedanaestog Susreta hrvatske katoličke mladeži (SHKM) koji je trebao biti održan 9. i 10. svibnja u Zagrebu. Novi termin Susreta nije predviđen u 2020. godini, priopćeno je iz Zagrebačke nadbiskupije.


 

- Zagrebačka nadbiskupija zahvaljuje Središnjem odboru SHKM-a, Organizacijskom odboru SHKM-a, svećenicima, župnim zajednicama, obiteljima koje su velikodušno pokazali spremnost da otvore vrata svojih domova mladima, kao i volonterima, Gradu Zagrebu i svima drugima koji su dosad radili na organizaciji Susreta. Vjerujemo da učinjeno dobro neće biti izgubljeno, već sjeme posijano za budućnost. Uvjereni smo da će ovo vrijeme kušnje koje kao narod zajedno sa cijelim svijetom živimo, a koje je dodatno otežano potresom koji je u nedjelju 22. ožujka pogodio Grad Zagreb i okolicu, ojačati snagu vjere u Božju prisutnost i svjedočanstvo djelatne kršćanske ljubavi i solidarnosti u našim župnim zajednicama a naročito u životima naših mladih - priopćeno je s Kaptola.

Komentara 1

ĐU
Đueo
11:33 27.03.2020.

Moji prijatelji ginekolozi pozdravljaju odluku. Poslje svakog susreta imaju povećan broj maloljetnički prekida trudnoće . A s obzirom na današnje stanje u bolnicama svaka pomoć je dobro došla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije