Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalna tučnjava

Tučnjava u trgovini: Kupci odbili nositi maske, policajci teško ozlijeđeni

Foto: Screenshot
1/3
13.05.2020.
u 17:23

Osoblje trgovine upozorilo je dvojicu muškaraca da stave maske na lice, što su oni odbili pa je morala intervenirati policija

Obvezno nošenje zaštitnih maski eskaliralo je sukobom između dvojice muškarca i policije u trgovini u Njemačkom gradu Troisdorfu.

Osoblje trgovine upozorilo je u subotu dvojicu muškaraca da stave maske na lice, što su oni odbili, pa je morala intervenirati policija. Nakon dolaska dvojice policijskih službenika, 35-godišnjak je ipak odlučio poslušati mjeru te staviti masku, no drugi muškarac, 38-godišnjak, to je i dalje odbijao. Uz to je vrijeđao policijske službenike i odbijao napustiti trgovinu. 

Policija je odlučila uzeti njegove osobne podatke, a on je na to vrlo burno reagirao. 

"Ja sam suvereno ljudsko biće, ne trebam nikakvu osobnu iskaznicu", rekao je.

Muškarac i jedan policijski službenik krenuli su se naguravati, što je potom eskaliralo u ozbiljnu tučnjavu. Oba su policajca u tučnjavi teško ozlijeđena i trenutačno nisu u mogućnosti biti na dužnosti. Jednom je policijskom službeniku potrebna operacija zbog napuklih kostiju lica, piše WDR.

Cijelu je situaciju, uključujući i brutalnu tučnjavu, snimao jedan od muškaraca koji je oko tijela nosio kameru te je snimku objavio na internetu. 

Policijska je istraga u tijeku zbog mogućeg političkog aspekta napada na policijske službenike. 

"Ne možemo isključiti mogućnost da akcija ima političku pozadinu", rekao je glasnogovornik policije Frank Piontek

Ključne riječi

Komentara 68

JU
jurajuric120
18:14 13.05.2020.

ovaj si bu dobro zapamtil kaj znači iti protiv zakona. v Njemačkoj za prolaz ceste bez zebre odere te 300 eura, hladno. za ovo kaj je glumil frajera bude cca 5 godina i 10000 eura minimum. ako je zakon rekel "nosi masku" onda ju nosi i ne filozofiraj. to je kak i pojas u autu. preventivno ga nosiš, zlu ne trebalo.

Avatar marlony
marlony
18:51 13.05.2020.

Samo oštro, maska štiti od onih koji imaju koronu da ne kišu, pljuckaju kad pričaju ! Očito treba još jači val korone da imbecili shvate (i oni koji su prije par tjedana tvrdili kao Vučić da je to obična prehlada).

LI
lineonline
19:36 13.05.2020.

Novinarski clanak ne opisuje pravu istinu i u potpunosti je lazni izvijestaj. Policija je zajedno s trgovackim osobljem zahtijevala da se mjere u potpunosti postuju i da se maske u trgovini moraju nositi. Kupac je prihvatijo upozorenje i preupitao, odnose li se te iste mijere i na policiju. Na sto mu je policajac odgovorio, da za njih ne vrijede iste mijere, jer su oni izuzeti i ne moraju nositi maske. Policajac je provocirao i prijetijo kupcu da ce ga strpati u celiju ako ga samo jos jedmom vidi u ovoj trgovini da ce pozaliti sto se uopce usudijo doci u istu trgovinu. Policajac je ne samo grubim nasrtajem vec i nepristojnim rijecima tijerao kupca iz trgovine van u neprestano prijetijo mu je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije