Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG PORASTA ZARAŽENIH

Od ponedjeljka nove, strože epidemiološke mjere u Međimurskoj županiji

Bjelovar: U znak prosvjeda ugostitelji simbolično na sat vremena zatvorili objekte
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
13.11.2020.
u 17:11

Osim mjera koje su stupile na snagu 7. studenoga, ove dodatne mjere u Međimurskoj županiji vrijedit će do 30. studenoga.

Ugostiteljski objekti u Međimurskoj županiji od ponedjeljka, 16. studenoga radit će do 22 sata, a na javnim događajima i skupovima od tog će dana moći biti najviše 20 osoba, nove su mjere koje je na prijedlog Stožera te županije donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.

Novom se odlukom zabranjuju svi javni događaji i skupovi s više od 20 osoba na jednom mjestu. Sve vrste ugostiteljskih objekata mogu biti otvorene najkasnije do 22 sata, osim kada se u njima održavaju svadbene svečanosti, a tada se zatvaraju u 24 sata.

Preporuka je da se ne organiziraju turistička putovanja i drugi izleti autobusima u kojima dolazi do kontakata većeg broja osoba i da se izbjegava organizacija kulturno-umjetničkih programa na kojima se očekuje veći broj osoba.

Jedinicama lokalne samouprave preporučeno je da ne iznajmljuju ili na drugi način ustupaju na korištenje sportske objekte u njihovu vlasništvu, osim za sportske ekipe koje su u sustavu natjecanja.

Osim mjera koje su stupile na snagu 7. studenoga, ove dodatne mjere u Međimurskoj županiji vrijedit će do 30. studenoga.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije