Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeffrey Toobin

Američka zvijezda potjerana iz uglednih novina: Masturbirao je tijekom sastanka na Zoomu

Screenshot/YouTube
12.11.2020.
u 10:23

CNN je objavio da se Toobin, autor devet knjiga, neće pojavljivati na ekranu jer se bavi osobnim pitanjima.

Zvijezda New Yorkera Jeffrey Toobin dobio je u srijedu otkaz u tom listu nakon neprimjerenog ponašanja prošlog mjeseca tijekom videosastanka s kolegama.

New Yorker je u priopćenju naveo da je Toobin dobio otkaz nakon istrage toga videosastanka. Toobin (60) napisao je na Twitteru da će "uvijek voljeti magazin, nedostajat će mu kolege i veselit će se prilikama da čita njihove tekstove."

Toobin koji je bio i komentator na CNN-u, pridružio se New Yorkeru 1993.

VICE je u listopadu izvijestio da je Toobin masturbirao tijekom sastanka održanog uz pomoć aplikacije Zoom. On je kazao kako je mislio da mu je kamera isključena i opisao je slučaj kao "sramotnu, glupu pogrešku."

CNN je objavio da se Toobin, autor devet knjiga, neće pojavljivati na ekranu jer se bavi osobnim pitanjima.

Komentara 1

DU
Deleted user
11:40 12.11.2020.

Šta sve majka ne rodi.......🤦🤦🤦🤦🤦🤦

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije