Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMOCIJA

Najveće bavarske novine nahvalile Hrvatsku

Berba maslina u maslinicima nedaleko Fažane
Srecko Niketic/PIXSELL
11.11.2020.
u 19:28

Pozicioniranje Hrvatske u vrhu svjetske ponude maslinovih ulja još je jedna u nizu prednosti

Njemačke novine Münchner Merkur s nakladom većom od 220.000 primjeraka, objavile su priču o turističkim rezultatima Hrvatske s naglaskom na uspjehe istarskih maslinara.

Autorica članka Christine Hinkofer zaključuje kako ove godine u turizmu nije bilo lako, ali da će zemlja, u kojoj zlato nije samo u bankama, već raste i na stoljetnim stablima maslina, i ovo prebroditi.

”Riječ je o velikoj obožavateljici naše zemlje, a Christine je i urednica rubrike putovanja u Münchner Merkuru, najvećoj bavarskoj medijskoj kući koja nam je niz godina velika potpora u promociji Hrvatske. Bavarci su najvjerniji gosti naše zelene regije Istre, a pozicioniranje Hrvatske u vrhu svjetske ponude maslinovih ulja još je jedna u nizu prednosti Hrvatske u odnosu na naše konkurente na njemačkom tržištu, Italiju, Grčku i Španjolsku’, kaže Nera Miličić, voditeljica ispostave Hrvatske turističke zajednice u Münchenu.

Komentara 4

NO
nordic
13:47 12.11.2020.

Ne ne, samo ne hvaliti jer ce nam sve otkupiti stranci. Evo Italija nema ni za sebe a kamoli za EU i ostatak svijeta. Made in Italy. Je ko iz ... da ne kažem. Masline iz Tunisa. Problem je da u Hrvatskoj nit ima pametni novina, dokumentacije, reportaže... da i ne govorim. Bolno al istinito.

MA
marsovac
19:39 11.11.2020.

hrvatska u svjetskome vrhu ponude maslinovog ulja????????,..........to mozete napisati i tvrditi onome koji nije 100 kilometara bio dalje od kuce,........u grckoj je jedna dolina medju brdima veci proizvodjac maslinovog ulja nego cijela istra uz zadnjih 100 godina,............boze moj koje fake informacije i senzacije se ovdije pisu,...........ili hocete jos vise zamutiti vodu da se manje vidi da smo drzava u banani,....jedino sto se malo zaradi to je turizam, iako jedna Majorka (Baleari) zarade vise nego cijela Hrvatska......Pisite istinu a ne parole..najboli...najpametniji...najljepsi,........bla, bla, bla,.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije