Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario Markas

Novi portal istaknut će najveću snagu Večernjeg lista – autore i priče

Foto: VL
1/4
17.01.2023.
u 09:32

Mijenjamo ga zato što znamo da možemo još bolje, tijekom tolikih godina smo dokazali da znamo što nam je činiti da bismo ostali pri vrhu

Jasno je da mi u organizaciji poput Večernjeg lista, organizaciji koja 64 godine izdaje najuglednije novine u državi i pored kojih danas objavljuje sadržaj na svim popularnim kanalima pa čak i na TikToku, jako dobro znamo da bez stalnog mijenjanja, odnosno evoluiranja danas ne možeš dugo opstati. Tako je sada došlo i vrijeme da nakon pet godina osvježimo naš portal i naš veliki broj posjetitelja učinimo još zadovoljnijima. Spomenutih 64 godina izdavanja novina dokaz je i da smo znali osluškivati čitatelje i pratiti trendove te će osvježeni portal biti najnoviji dokaz ove tvrdnje.

Protekla verzija portala u pet godina donijela nam je iznimno puno, s njom smo obarali sve moguće rekorde i to smo nastavili činiti do zadnjeg dana te su me mnogi ljudi iz svijeta digitalnog poslovanja znali pitati "pa zašto idete u redizajn portala kada i dalje obara sve rekorde"? Mijenjamo ga zato što znamo da mi možemo još bolje, zato što naši čitatelji zaslužuju još bolje i tijekom tolikih godina smo dokazali da znamo što nam je činiti da bismo i dalje ostali pri vrhu. Novi portal je puno pregledniji te će stoga sve informacije ključne za naše društvo i bitne za život naših čitatelja biti još istaknutije. Jedna od najvećih snaga Večernjeg lista je niz najkvalitetnijih autora koji se bave relevantnim temama i nit vodilja pri izradi novog portala bila nam je upravo to istaknuti i iznimno me veseli činjenica da smo baš u tome uspjeli.

Posebno nam je drago što će Večernji biti još dostupniji slijepima i slabovidnima jer će se velika većina članaka, osobito svi imalo duži članci, moći konzumirati u audioobliku. Naravno, ova opcija će biti korisna svim ljudima u ovo doba užurbanog življenja pa će vijesti i analize moći slušati dok trče, voze se u automobilu, vježbaju. Pored noviteta dodatno smo istaknuli svoje proizvode koje dokazano konzumirate svaki mjesec u milijunskim brojkama te će čitateljima biti još dostupniji Premium sadržaj, videa našeg brzorastućeg Večernji TV-a, kao i jedna od najnovijih perjanica lansiranih na jučerašnjem portalu, Arhiva u kojoj možete naći novinska izdanja Večernjeg lista od 1. srpnja 1959. do 2010. godine.

Nakon čitanja ovog uvodnika posjetite Večernji.hr te nam slobodno putem društvenih mreža, komentara na samom portalu ili preko maila vecernji@vecernji.hr javite sve kritike i pokude.

VIDEO Brojke rasta od 2017. do 2022.

Komentara 1

XA
xaron
21:22 19.01.2023.

apa i ne radi baš najbolje na Ipadu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije