Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neizmjerna tuga

Novi detalji tragedije na Brijunima u kojoj je preminulo dijete (2): Muškarac je vozio prebrzo

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
25.07.2023.
u 11:31

Poljskoj državljanki i djetetu pomoć je pružena u pulskoj bolnici gdje su zbog teških ozljeda zadržani na liječenju. Idućeg dana u jutarnjim satima policija je zaprimila obavijest iz bolnice da je dijete preminulo.

Dvogodišnje dijete iz Poljske koje je u nedjelju navečer na Brijunima zadobilo teške tjelesne ozljede kada je na njega naletjelo vozilo Dacia Duster, preminulo je u pulskoj Općoj bolnici. Policija je danas izvijestila da je provela kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom te su utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom u svezi djela teška kaznena djela protiv opće sigurnosti.

VEZANI ČLANCI:

Kako je izvijestila policija, utvrđeno je da je 51-godišnjak 23. srpnja oko 19,30 sati na otočju Brijuni izazvao nesreću u kojoj je smrtno stradalo dijete, a teško ozlijeđena 36-godišnja poljska državljanka. Muškarac je upravljao automobilom pulske registracijske oznake kolnikom Velikog Brijuna prema crkvici Sv. Germana te je, zbog neprilagođene brzine kretanja, prednjim dijelom automobila udario u 36-godišnju poljsku državljanku i dijete. Poljskoj državljanki i djetetu pomoć je pružena u pulskoj bolnici gdje su zbog teških ozljeda zadržani na liječenju. Idućeg dana u jutarnjim satima policija je zaprimila obavijest iz bolnice da je dijete preminulo.

Tijelo preminulog djeteta prevezeno je na Odjel patologije pulske Opće bolnice gdje će po nalogu nadležnog državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija, a 51-godišnjak je jutros priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Kako je jučer pisao Dnevnik.hr, majka djeteta koje je preminulo u nesreći je slomila ključnu kost, ali je izvan opasnosti kao i njezino nerođeno dijete jer je, naime, u drugom stanju. Čuvar parka koji je sudjelovao u nesreći prije dvije godine u prometnoj je nesreći izgubio kćer, neslužbeno se doznaje. Svjedoci koji su se u to vrijeme zatekli na Brijunima kažu kako su čuli viku i odmah došli na mjesto nesreće. 

Video: Videonadzor u Šibeniku: Umjetna inteligencija već ispisala prve kazne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije