Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.01.2014. u 12:30

Pjevačica se nije ni ispričala nakon što je s pola sata zakašnjenja stigla k predsjedniku države na dodjelu priznanja za sudjelovanje u Tjednu prevencije raka vrata maternice, rečeno je u popodnevnim vijestima

U Vijestima Nove TV jučer u 17 sati, uz sliku gostiju koji stoje u dvorani i vrpolje se na svojim mjestima, čule su se riječi da se pjevačica Nina Badrić nije ni ispričala jer je s pola sata zakašnjenja stigla na dodjelu humanitarnog priznanja k predsjedniku Josipoviću. Priznanje se zove “Biser mudrosti”, a dodjeljuje se u povodu Osmog europskog tjedna prevencije raka vrata maternice.

Sve je to palo u drugi plan jer je glavna stvar bila da je N. Badrić zakasnila – protiv čega nemamo ništa, jer veliko je umijeće zakasniti kad si pozvan na Pantovčak da primiš značajno, k tome još iz ruku samog predsjednika države, pokojni predsjednik Tuđman rekao bi "znakovito" priznanje koje se zove “Biser mudrosti”. Formulacija da se pjevačica “nije ispričala” iščeznula je s portala Nove TV u 19 sati, objavljena je njezina isprika obožavateljima na Instagramu, a u Dnevniku Nove TV, također prema pravilima određene vrste novinarstva, objavljena je šira verzija svečanosti u kojoj je manje stršilo da je gđu Badrić, koja je pala pred svojim stanom i morala se vratiti da presvuče hlače (u nekim verzijama haljinu koju je poderala), čekali predstavnici Europske asocijacije za borbu protiv raka vrata maternice i predstavnici udruge “Sve za nju” koja okuplja žene oboljele i liječene od raka dojke.

Ostali smo bez objašnjenja zašto je gđa Badrić pala. Dobro, poskliznula se. Zato što, unatoč uputama Milana Bandića, nije očistila pred vlastitom kućom? Nespretna je? Žurila se? Nosila neprikladnu obuću?

Njezino kašnjenje, htjeli mi to ili ne, populariziralo je dodjelu priznanja za snimanje zajedničkog spota četiri pjevačice iz četiri države u korist akcije za sprečavanje raka vrata maternice. “Moj je život moja pjesma” snimile su, na radost predsjednika Josipovića, Maya Sar iz BiH, Nina Badrić iz Hrvatske, Aleksandra Radović iz Srbije i Karolina Goceva iz Makedonije.

>>Josip Leko jedva pročitao govor o koncentracijskim logorima

Komentara 55

Avatar cro1com
cro1com
13:17 29.01.2014.

nemojmo tuđmana i ovog stavljati u isti članak

Avatar jure23
jure23
12:58 29.01.2014.

nije mi jasno, zar nije neki dan drugarica nina izjavila da nije nikakva humanitarka a sada dobija priznanje , ciganska posla...

K
K
13:18 29.01.2014.

ne kužim zašto naša "predstavnica" pjeva sa ovima iz BIH, Srbije, Makedonije ...pa sar nismo u EU ? Zar ne bi trebali pjevati sa Mađarima, Slovencima, Talijanima, Slovacima ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije