Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Njemački novinar Thompsonu podmeće ustaštvo kao što su mu hrvatski mediji podmetali pjesmu o Jasenovcu

Dubrovnik: na Stradunu održan koncert Marka Perkovića Thompsona
Grgo Jelavic/PIXSELL
09.06.2021. u 13:46

Sudovi će reći svoje, ali Glavaš je optužen kad se zamjerio Sanaderu

Komentara 20

PP
Pucvala_premium1.
14:39 09.06.2021.

Hrvatska je nastala u domovinskom ratu , nasi heroji su Gotovina , Markac , Ademi , Zadro , Ćipe , mi to moramo slavit i nitko nam nista ne moze , nisu Hrvatsku stvorile brigade it 2. Sv rata, nii crne ni crvene , nego HV i HVo , HoS i drugi , zato trebamo biti pametni a ne se bavit , crvenima koje je instalirao Staljin i crnima koje je instaliarao H., otac domovine je Ante Starcevic S. Radic , Franjo Tudnam , Tito nije stvofio Hrvatsku , nego Jugoslaviju a njegovi nasljednici su zgazili Hrvatsku i predali oruzje tetitorijalne obrane u ruke JNA

Avatar Vakserčina
Vakserčina
14:44 09.06.2021.

Najveći problem Hrvatske nije Thompson već domaći zeleni izdajnici koji rade za strane vlade i primaju novac za taj "rad"

HE
Herceg56
14:01 09.06.2021.

Trebamo se rješiti donaćih neprijatelja onda ćemo lako sa Njemcima i ostalima.Tompson je pojam koji je stvorio ovo što mi danas uživamo,legenda koja živi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije