Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Njemački novinar Thompsonu podmeće ustaštvo kao što su mu hrvatski mediji podmetali pjesmu o Jasenovcu

Sudovi će reći svoje, ali Glavaš je optužen kad se zamjerio Sanaderu

Komentari 20

PP
Pucvala_premium1.
14:39 09.06.2021.

Hrvatska je nastala u domovinskom ratu , nasi heroji su Gotovina , Markac , Ademi , Zadro , Ćipe , mi to moramo slavit i nitko nam nista ne moze , nisu Hrvatsku stvorile brigade it 2. Sv rata, nii crne ni crvene , nego HV i HVo , HoS i drugi , zato trebamo biti pametni a ne se bavit , crvenima koje je instalirao Staljin i crnima koje je instaliarao H., otac domovine je Ante Starcevic S. Radic , Franjo Tudnam , Tito nije stvofio Hrvatsku , nego Jugoslaviju a njegovi nasljednici su zgazili Hrvatsku i predali oruzje tetitorijalne obrane u ruke JNA

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
14:44 09.06.2021.

Najveći problem Hrvatske nije Thompson već domaći zeleni izdajnici koji rade za strane vlade i primaju novac za taj "rad"

VL
HE
Herceg56
14:01 09.06.2021.

Trebamo se rješiti donaćih neprijatelja onda ćemo lako sa Njemcima i ostalima.Tompson je pojam koji je stvorio ovo što mi danas uživamo,legenda koja živi.

VL
DI
dino85
17:31 09.06.2021.

Samo Hrvati mogu da sude tko je Thompson i koje mu je mjesto u Hrvatskoj povjesti. Činjenica je da su se uz njegove pjesme pokretale sve akcije do Oluje kao završne. Stoga bi trebalo i njega nagraditi kao i sve druge. Danas bucaju svi oni koji su za vrijeme rata držali fige u dźepovima. Tu nema što jedano Njemačko piskaralo suditi niti svoj pamtni mozak prosipati, ali kad smo mi nesložni onda vidite da może.

VL
KA
kavranbird
23:06 09.06.2021.

Thompson je ljudina, hrvatski heroj naših dana. Dok je takvih biti će i Hrvatske

VL
Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
12:13 02.07.2021.

Ivkošićeva skandalozna neistina! (NAKON što je Index objavio snimku s koncerta u srpnju 2002. u Osijeku, koja dokazuje da je Thompson s pratećim vokalom pjevao "Jasenovac i Gradišku Staru", Thompson je odustao od prvotne priče prema kojoj se "ne sjeća" da je pjevao o klaonicama i mesnicama, te teorije da je snimka koju je objavio Index vjerojatno napravljena na kompjuteru. Thompson se sada bez problema ipak prisjetio, i na svojim službenim web stranicama objavio priopćenje u kojem priznaje da je zloglasnu pjesmu pjevao "svugdje po hrvatskim trgovima i dvoranama", ali mu ne pada na pamet ispričati se. Thompson u priopćenju naglašava kako je "Jasenovac" i slične pjesme pjevao za vrijeme rata, ali i nakon 2000., kada su "vlast prigrabili komunisti". "Tada smo ponovno tim i sličnim pjesmama poručivali povam ...pirenim komunistima da ih se ne bojimo i da ćemo im se oduprijeti i štititi svoje vrijednosti po bilo koju cijenu". Vrijednosti na koje se Thompson poziva su, podsjećamo, "klaonice" i "mesnice" notornih ust--- aških kr... vnika Jure Francetića i Maksa Luburića. "Nikad nam više ni komunisti ni četnici neće određivati što smijemo pjevati u našoj domovini a što ne" - poentira Thompson. Sada, kaže Thompson, za tim više nema potrebe jer "ponovno imamo hrvatsku vlast". Dakle, "Jasenovac" je stavljen na čekanje do idućeg povratka ljevice na vlast. ))

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
23:56 09.06.2021.

Ivkošić i Tupson, članak ne vrijedi ni 9 lipa....

VL
NE
nemanatrag
17:23 09.06.2021.

Svi znamo što je Tompsom i što pjeva....dobar glas daleko se čuje ,onaj loš i do Njemačke.

VL
AE
a e
19:35 09.06.2021.

Je,bidan Thompson,tribalo bi mu dat koji miljun jer on puno voli Hrvatsku.....i snimit seriju o njemu....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.